JOKIĆ GA POBEDIO U FINALU, A SRBIN KAŽE DA JE NAJBOLJI?! Jović dao zanimljivu izjavu o SAIGRAČU!

Autor:

Sport

04.01.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jović pružio je dobru partiju, a potom davao izjavu nakon utakmice.

JOKIĆ GA POBEDIO U FINALU, A SRBIN KAŽE DA JE NAJBOLJI?! Jović dao zanimljivu izjavu o SAIGRAČU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Srpski košarkaš Nikola Jović je u noći između srede i četvrtka pružio odličnu partiju u pobedi Majami Hita nad Lejkersima rezultatom 96:110. Bivši igrač Mege se našao u startnoj postavi Majamija i na parketu je proveo 28 minuta. Za to vreme, uspeo je da upiše 15 poena (3/5 za tri, 3/6 za dva), osam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Nakon utakmice, za medije je govorio o svom saigraču, Džimiju Batleru, za koga kaže da je najbolji u ligi na oba kraja parketa.  

- Osećam se kao da mi je stariji brat. Radim sa njim i treniram, uvek mi je pomagao da verujem u sebe. Ako mogu da pogodim protiv njega i da čuvam njega koš od njega mogu protiv svakog. Najbolji je u ligi na oba kraja parketa i mnogo mi znači dobar je momak - izjavio je mladi srpski košarkaš. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović u duelu sa Laurijem Markanenom

Zanimljivo je da je upravo Batlera i njegov Majami, Nikola Jokić pobedio u pohodu na svoj prvi prsten prošle sezone u NBA finalu. Tada su Nikolini Nagetsi prilično lako savladali Batlera i družinu, a Srbin je stavio doznanja ko je povrh svega najbolji na svetu. 

Majami je trenutno na četvrtom mestu Istočne konferencije sa 20 pobeda i 14 poraza i verovatno će ponovo ciljati na šampionsku titulu. Ova ekipa prilično nije imala sreće u prethodnim godinama, s obzirom da su do finala stizali dva puta za četiri godine i oba puta ostajali praznih šaka. Pored Jokićevih Nagetsa, upravo je sinoćni protivnik predstavljao dželata za tim sa Floride u borbi za prsten 2020. godine. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading