RANI RADOVI NAŠE VODITELJKE: Isplivale intimne fotke koje dokazuju čime se bavila PRE televizije, svi je znate (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta je radila!

RANI RADOVI NAŠE VODITELJKE: Isplivale intimne fotke koje dokazuju čime se bavila PRE televizije, svi je znate (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, koja je poznata po svojoj autentičnoj i prijatnoj ličnosti, nedavno je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, Nataša je odlučila da podeli sa svojom publikom stare fotografije iz perioda kada je bila aktivna u svetu manekenstva. Ove slike su izazvale veliku pažnju, budući da retko ko zna da je pre nego što je postala voditeljka, Nataša imala značajnu karijeru u modelingu.

 

 

Naime, iako je javnosti najpoznatija kao voditeljka, malo ko zna da je Nataša Pavlović pre ulaska u svet medija bila uspešan model kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Takođe, Nataša je bila angažovana i kao modni koreograf u jednoj modnoj agenciji, što svedoči o njenom širokom spektru interesovanja i veština.

- Malo nostalgije. Kada sam bila mala devojčica... Dani manekenstva - poručila je Nataša u okviru svoje objave koja je iznenadila njene pratioce.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Pavlović

Podsećanja radi, u cilju da izgleda što lepše, voditeljka Nataša Pavlović nedavno se podvrgla tretmanu za lice, što je objavila i na njenom Instagram profilu. Ona ne krije da dosta vremena i novca ulaže u svoj izgled, pa u trenucima kada završi sa snimanjima i ne nosi tešku šminku, rado ode kod kozmetičara, da oporavi kožu.

Međutim, po svemu sudeći, praktična žena ne želi da koristi nikakve veštačke materijale, te se odličila za proceduru koja je vrlo zastupljena u svetu, a bazirana je na radiotalasima koje stimulišu mišiće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Praktičarka

03.01.2024 09:50

Ova antipatična šta uopšte pokušava?Ako je smerna žena i majka kao što govori čemu onda ova golišava prošlost? Za pohvalu? Hm..

MINI

03.02.2024 14:46

Voditeljkski posao nije za nju. Previše iritira.