CECA LJUTA NA PRIJU ZBOG KARLEUŠE? Fanovi u ŠOKU, jedna izjava promenila SVE!

Autor:

Zabava

29.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi Svetlane Cece Ražnatović sumnjaju da je pevačica ljuta na Aleksandru Prijović zbog pomirenja sa Jelenom Karleušom!

CECA LJUTA NA PRIJU ZBOG KARLEUŠE? Fanovi u ŠOKU, jedna izjava promenila SVE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Ceca Ražatnović je nedavno gostovala na televiziji "RTVIS", a njena izjava napravila je pravu pometnju na drutšvenim mrežama. Naime, njeni fanovi misle da je ljuta na mlađu koleginicu Aleksandru Prijović zbog razgovara sa Jelenom Karleušom u jednom restoranu. 

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović

Voditeljka je prvo Cecu upitala o podršci mlađim kolegama i pohvalila je. Podsetimo, Ceca se pojavila u publici na jednom od Aleksandrinih koncerata u Štark Areni.

- Pristupačni ste i odlazite na njihove koncerte. Ne rade to baš sve velike zvezde - prokomentarisala je voditeljka.

- To je stvar ličnog izbora, od čoveka do čoveka. Ja nikad nisam zaboravila da sam i ja imala neke svoje početke, prve korake...  Ja odlično znam kada me je u tom momentu podržao neki kolega, koji je već bio ime na estradi. Za mene su i dan-danas ti ljudi, imaju ogromno poštovanje, životno uvažavanje jer su time pokazali kakvi su ljudi - da su dobri ljudi, da nisu sujetni, da im ne smeta tuđi uspeh. Čak su mi davali korisne savete, što sam ja upijala kao sunđer kao devojčurak - rekla je Ceca, pa nastavila:

- Iz najljudskijih potreba to uvek uradim i iz srca, zašto da ne. E sad, da li to neko poštuje i ceni ili ne poštuje i ne ceni, uopšte me to ne zanima. Ja to ne radim da bi mi se neko zahvaljivao, nego zato što se ja u datom momentu tako osećam i imam potrebu da nekom budem vetar u leđa. Ne očekujem ni hvala, ništa od toga. To je jednostavno moja lična potreba - istakla je muzička zvezda, pa dodala:

Republika

Foto: RTVIS Printscreen, TikTok.com

Cecino gostovanje koje je izazvalo pometnju

- Meni je estrada samo posao, ja sam privatno najnormalnija osoba, imam neka svoja moralna načela preko kojih ne prelazim. Tako sam odgojila i svoju decu, jer su mene tako odgojili moji roditelji. Po cenu ne znam čega, ne dam na svoje dostojanstvo, ne dam na svoj ponos, pa čak i neka to ide na moju štetu. Ali ja znam da imam obraz, imam kičmu, imam karakter, ali ja znam da kad dam svoju reč, za mene je to zakon. Nema kod mene to vruće-hladno, nema tu kao golubovi prevrtljivci, to ne podnosim organski. Ili imaš stav ili ga nemaš. Ne možeš na pola da imaš stav - zaključila je Ražnatovićka tokom svog gostovanja na televiziji "RTVIS".

Ove reči izazvale su totalni kolaps na mrežama. "Aleksandra je zvala razne šuše kao goste, nju je preskočila, a žena je podržavala od samog početka", "Ovo je jer je Prija srela Karli. Prija se sa Karli voli", "Ceca je jedna jedina", "Korektna, bravo", "Bila si i ostala kraljica, ostali ti nisu do kolena", "JK bolna tačka", "Prija je beskičmenjak kad je prešla preko svih uvreda JK i još se ona njoj izvinila", "Očigledno je da aludira na nekoga", samo su neki od komentara.

Sa druge strane, postoje i oni koji smatraju da se izjava nije odnosila naa Aleksandru. "Prijovićka bi zvala Cecu, ali ne sme zbog Brene", "Ceca nije spomenula Aleksandru", "Kakva izdaja, Aleksandra je nije izdala", "Nije rekla ništa o Aleksandri", drugi su od komentara.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović i Ceca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading