OTKRIVENA ISTINA O MISTERIOZNOJ AZIJATKINJI ISPRED CECINE VILE: Svi bruje o ovome nakon proslave Nikoljdana! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima novu kućnu pomoćnicu, koja je privukla veliku pažnju!

OTKRIVENA ISTINA O MISTERIOZNOJ AZIJATKINJI ISPRED CECINE VILE: Svi bruje o ovome nakon proslave Nikoljdana! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ,Youtube.com/Paparazzo Lov//DNK//Brak na neviđeno

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je pre nekoliko dana u svom domu na Dedinju organizovala gala proslavu Nikoljdana, krsne slave njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je misterioznu ženu iz Azije ispred vile, a sada se saznala istina.

Naime, ova Azijatkinja je Cecina kućna pomoćnica, koja je Ražnatovićki ceo dan pomagala oko slave. 

Republika

Foto: Youtube.com/Paparazzo Lov//DNK//Brak na neviđeno

Cecina kućna pomoćnica

Podsetimo, Ceca je stala pred naše kamere pred početak proslave, te otkrila da njena ćerka Anastasija Gudelj nije stigla na slavu sa svojim  izabranikom Nemanjom Gudeljom. Ceca je istakla da je jedini razlog taj što je Nemanja zauzet zbog utakmice, koju je igrao te noči,  ali da se nada da će sledeće godine moći da prisustvuje njihovoj slavi. 

- Prošle godine Krstan nije bio na slavi, a Ilija će i sledeće godine. Anastasija je tu, stigla je. Presrećna sam, stvarno, žao mi je što Nemanja nije mogao, i njemu je jako žao, ima utakmicu, možda sledeće godine bude u prilici, pa ćemo videti - rekla je Ceca, pa nastavila:

- Anastasija i Nemanja fale, ali dobro, sve to ide u prilog njihovoj sreći. Ona kaže da joj nedostaje mama najviše, pa svi ostali, ali nije daleko Španija, mogu i ja da odem tamo - ispričala je pevačica za Republiku.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović na proslavi Nikoljdana

Podsetimo, među zvanicama su se našli i pojavili Rodići, Mirko Šijan sa suprugom Bojanom, Dragan Marković Palma, Ivica Dačić, ali i mnogi drugi prijatelji i kolege sa estrade. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading