IVA ŠTRLJIĆ JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU: Otkriveni svi detalji nezgode sa snimanja serije!

Autor:

Zabava

22.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica za Republiku otkrila kako je došlo do nezgode, prilikom koje je zadobila prelom obe ruke!

IVA ŠTRLJIĆ JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU: Otkriveni svi detalji nezgode sa snimanja serije!

Foto: Shutterstock

Nakon što joj je zakazana hitna operacija zbog preloma obe ruke, naša poznata glumica Iva Štrljić se oglasila za Republiku i otkrila kako je došlo do nezgode na snimanju serije. Iva, koja je veliki profesionalac, nam je priznala da neće odustati od snimanja serije.

- Čekam hitnu operaciju. Jedna ruka mora da se operiše, druga ne. Krenula sam da padam na glavu, stavila sam ruke ispred sebe, pala na njih i polomila ih... Bilo bi mnogo gore da sam pala na glavu... - započela je Iva za Republiku, pa nastavila:

- U dobrim sam rukama, lekari su mi odmah ukazali pomoć. Sada sam u gipsu, ali neću odustati, ni od serije, ni od pozorišta. Ako treba, glumiću u gipsu! Hvala vam što ste pozvali, sve najbolje i vama - dodala je Štrljićeva.

Republika

Foto: ataimages

Glumica Iva Štrljić

Podsetimo, prethodno je Iva otkrila da se nalazi na klinici.

- Snimala sam juče novu seriju na kojoj radim, štikla mi je zapela na tepih, pala sam na ruke i polomila oba gornja ekstremiteta u predelu laktova i podlaktice. Evo sada sedim na klinici i čekam da me operišu, u gipsu sam. Hvala svima sa seta, to su divni ljudi koji su mi odmah pomogli, ovakve stvari se dešavaju - otkrila je naša poznata glumica, pa priznala da će se i pored ozbiljne povrede, vratiti snimanjima čim se oporavi od operacije:

- Odlučila sam da snimam sa gipsom. Radiću i predstave i seriju koju trenutno snimam. Mogu da istrpim bol, pa za sada ne pijem lekove protiv bolova, ukoliko bude bilo potrebno i lekari mi preporuče nakon operacije, uzimaću terapiju, ali planiram da se vratim poslu još dok sam u gipsu - rekla nam je ona, a mi smo joj poželeli da se što pre oporavi - priznala je Štrljićeva za "SrbijaDanas".

Iva je naša glumica, spisateljica, voditeljka i političarka. Rođena je 7. oktobra 1977. godine u Beogradu, a roditelji su joj Milan Štrljić i Slavica Štrljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading