"UPERIO JE PIŠTOLJ U MENE! UZEO JE SKORO POLA MILIONA!" Radnik kladionice o razbojništvu - jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

22.12.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo filmsko razbojništvo odvijalo se pred nekoliko svedoka koji su se zatekli u objektu u trenutku pljačke.

"UPERIO JE PIŠTOLJ U MENE! UZEO JE SKORO POLA MILIONA!" Radnik kladionice o razbojništvu - jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Beogradska policija je pokrenula intenzivnu potragu za dvojicom razbojnika koji su 20. decembra oko 22 sata opljačkali jednu kladionicu na Voždovcu.

Prema informacijama koje su dostupne javnosti, dvojica maskiranih razbojnika upala su u objekat i odneli više od pola miliona dinara.


Radnik koji je bio za pultom u trenutku razbojništva opisao je dramatičan događaj, ističući da se sve odigralo za svega nekoliko minuta. "Ušla su dvojica maskiranih sa fantomkama. Jedan mi se obratio: 'Ovo je pljačka, daj novac'. U mene je uperio pištolj, pa me odgurnuo. Uzeo je sav pazar koji je bio u kasi. Drugi je samo ćutao. Nisam povređen, ali ne mogu da ih opišem jer ništa sem njihovih očiju nisam video", izjavio je radnik kladionice.

Ovo filmsko razbojništvo odvijalo se pred nekoliko svedoka koji su se zatekli u objektu u trenutku pljačke. Njihova svedočenja mogla bi biti od ključnog značaja za dalji tok istrage. Slučaj je odmah prijavljen Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a nadležne institucije preduzimaju sve neophodne korake kako bi identifikovale i uhapsile počinioce ovog krivičnog dela.

Policija apeluje na građane da, ukoliko poseduju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju razbojnika, odmah obaveste nadležne organe kako bi se počinioci priveli pravdi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading