VRATI AMERICI UKRADENI SAN: Poslanik Državne dume Rusije pozvao Ilona Maska da se kandiduje za predsednika SAD - on je razuman, A OVO JE ISTORIJSKA ŠANSA!!

Autor:

Svet

29.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki biznismen ima šansu da vrati "ukradeni san" Sjedinjenim Američkim Državama u kojima više nema demokratije, kazao je Mihail Šeremet.

VRATI AMERICI UKRADENI SAN: Poslanik Državne dume Rusije pozvao Ilona Maska da se kandiduje za predsednika SAD - on je razuman, A OVO JE ISTORIJSKA ŠANSA!!

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask

Poslanik Državne dume iz Krima Mihail Šeremet pozvao je američkog preduzetnika Ilona Maska da ne propusti istorijsku šansu i da se kandiduje za predsednika SAD.

- Mask je razuman političar i uvažen biznismen. Kako bi pokušao da promeni naš nesavršeni svet na bolje, nema potrebe da daje izjave koje ne mogu da utiču na međunarodnu situaciju. Potrebno je da iskoristi istorijsku priliku, pokaže karakter i ambicije i kandiduje se za predsednika SAD - navodi Šeremet.

Američki biznismen ima šansu da vrati "ukradeni san" Sjedinjenim Američkim Državama u kojima više nema demokratije, navodi Šeremet uveren da će američki narod i ceo svet tada da čuju njegov glas i podrži mirovne predloge.

Naime, administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena želi da razmotri plan za Ukrajinu koji je ranije predložio Mask, napisao je ranije na Iksu milijarder Dejvid Saks. Mask je istakao da bi, da je plan koji je predložio 2022. usvojen, mnogi životi bili sačuvani.

Maskov plan uključuje ponovno glasanje u novim regionima Ruske Federacije (Donbas, Herson, Zaporožje), ali ovoga puta pod nadzorom UN. Predlaže i da Krim ostane formalni deo Rusije kakav je bio od 1783. godine, "pre greške Hruščova", kao i da se garantuje snabdevanje vodom tog poluostrva i naravno neutralni status Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading