CECINI FANOVI ISPROZIVALI MILICU PAVLOVIĆ POSLE KONCERTA: Ražnatovićka odgovorila, zbog ovoga će nastati HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca prokomentarisala objavu svojih fanova, koja se sigurno neće dopasti Milici!

CECINI FANOVI ISPROZIVALI MILICU PAVLOVIĆ POSLE KONCERTA: Ražnatovićka odgovorila, zbog ovoga će nastati HAOS! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Popularna mlada pevačica Milica Pavlović preksinoć je održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, u Štark Areni. Pavlovićeva je mesecima najavljivala spektakl, ali su utisci i mišljenja nakon njenog koncerta bili podeljeni. Mnogi su bili nezadovoljni, te su iskazali svoje mišljenje na društvenim mrežama i priznali da su očekivali više od koncerta.

Republika

Foto: Ata images

Koncert Milica Pavlović u Areni

Jedan korisnik društvene mreže Iks (Tviter) iskoristio je priliku da potkači Milicu u svojoj objavi, a pohvalio je Svetlanu Cecu Ražnatović. To je uradio na specifičan način, tako što se osvrnuo i na Cecin karakteristični pokret na nastupima (prst u uhu), a označio je i pevačicu, koja je reagovala ispod objave.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca ispred svoje vile na Dedinju

- Na kraju godine, posle svih i svačijih Arena, mogu jedino da poručim - BOG DA POŽIVI PRST U DESNOM UHU Ceca Ražnatović - napisao je ovaj korisnik gorepomenute društvene mreže.

Cecu je ova objava nasmejala, te je ostavila svoj komentar ispod nje. To je uradila tako što je stavila dva emotikona - ženu koja sleže ramenima i emodži koji plače od smeha.

- Nije svako za velike koncerte definitivno - dopisao je drugi korisnik ove mreže.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Cecin odgovor na Tviteru

Podsetimo, Milica se i sama osvrnula na tehničke probleme koje je imala na koncertu tokom konferencije za pripadnike sedme sile.

- Iskrena ću biti, bilo je par nekih tehničkih problema, ali to je normalno, skoro tri sata programa. Normalno je da se potkradu greške, ja sam čak to izgovorila na bini, šta još ima ako nema grešaka. Poslednjih par godina naučila sam da se ne nerviram, univerzum, sudbina, takav dan nešto se desi. Možemo mi da planiramo, da se molimo da bude perfektno, ali kada se desi greška, pustiš. Mi smo zaista dugo radili na svemu ovome, ogromna ekipa stoji iza svega ovoga.

- Onaj momenat, početak "Boginje" skratio mi je život. Kada sam čula huk, kada sam čula publiku, zaboravili su da mi isključe publiku, čula sam svaki sektor. Tada sam imala tremu - izjavila je Milica nakon koncerta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading