MILICA PAVLOVIĆ U DEBELOM MINUSU POSLE KONCERTA: Ne zanima me koliko ću otplaćivati DUG!

Autor:

Zabava

24.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o tehničkim problemima na koncertu i zaradi!

MILICA PAVLOVIĆ U DEBELOM MINUSU POSLE KONCERTA: Ne zanima me koliko ću otplaćivati DUG!

Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Milica Pavlović sinoć je održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, u Štark Areni. Za domaće medije je progovorila o tehničkim problemima koje je imala na koncertu, te otkrila da je zbog istog završila u "debelom minusu".

- Iskrena ću biti, bilo je par tehničkih problema, ali to je normalno, skoro tri sata programa. Normalno je da se potkradu greše, a i šta je život bez grešaka. Poslednjih par godina naučila sam da se ne nerviram, univerzum, sudbina, takav dan nešto se desi. Možemo mi da planiramo, ali kada se desi greška, pustiš. Mi smo dugo radili na svemu ovome, velika ekipa stoji iza svega ovoga - započela je Milica.

Da li si imala tremu pred sam koncert?

- Ne, samo mi je početak "Boginje" skratio život na pola. Kada sam čula huk, kada sam čula publiku, zaboravili su da mi isključe publiku, čula sam svaki sektor. Tada sam imala tremu - istakla je ona, a potom poslužila novinare rakijom koju je pekao njen deda:

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Milica Pavlović otvorila koncert u Areni

- Želim da vas poslužim rakijom, ovo je moj deda pekao kada sam se ja rodila i čuvao je tu rakiju da se pije kada se desi nešto bitno, a ovo je za mene jako bitno. Živeli!

Celu Arenu je rasplakao intro o baki i deki, kako si uspela posle njega da otpevaš numeru "Srce porodično", koju je u originalu izveo Željko Samardžić, a poznata je svima iz serije "Porodično blago"?

- Kada sam otišla u studijo da snimim taj tekst, ja sam rekla svom saradniku: "Ulazim u studijo, snimam i kako ispadne, ostavljamo ga u tom okviru i ne diramo ništa". Plašila sam se da neću moći da otpevam uopšte. On je pustio snimanje i izašao je napolje da plače. Jedva sam izdržala. Sada, znajući u kojoj sekciji ide taj deo, ponela sam slušalice i slušala neku stranu muziku dok je to išlo. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me čekalo dosta programa.

Da li su ti falili baka i deka u ovom važnom momentu?

- Baka i deka su falili, ovaj koncert je posvećen njima. Teško je kada očekujete da će za neke velike stvari najbliži biti tu. Generalno, taj intro sam snimila kao poruku svima. Ljudi, nije teško poslati poruku, pozvati nekoga, nije teško reći nekome da ga volite. Uradite to jer će jednom biti kasno i kajaćete se. Meni je i dan danas teško što me deda u 18:15 ne zove sa fiksnog, ali to je život.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Milica Pavlović u Areni

Da li te je JK iznenadila stajlingom?

- Moram da priznam da smo se Jelena i ja dogovarale u kom koloritu ćemo biti , zato što je to jako bitno kada se ozbiljno bavite ovim poslom, jer treba ispratiti i grafiku. Oduševila me je stajlingom, a kada se skinula, ja nisam mogla da prestanem da je gledam, žena je toliko zgodna i dovela je liniju do savršenstva, a pored toga je i prelepa.

Ko te je podržao od kolega?

- Među prvima se Dragana Mirković javila da će doći na koncert, ali je bila sprečena. Poslala mi je prelep buket. Ana Bekuta je takođe bila sprečena, a šminkernica mi je prepuna cvećem. Takođe sam i od Aleksandre Prijović dobila prelep buket.

Da li se Aleksandra naljutila na tebe jer joj nisi bila gost na koncertu?

- Apsolutno ne. Nas dve smo veliki profesionalci i ona zna razlog zašto nisam mogla da nastupam. Ja sam uživala na tom koncertu, prelepo sam se provela. Nas dve smo posle pričale i nazdravile.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Milica Pavlović i Jelena Karleuša

Kakav je osećaj napuniti Arenu posle svih priča da si ti samo seljančica iz Bunibroda i da nikada nećeš uspeti?

- Ja i dalje jesam seljančica iz Bunibroda. Ja to nikada ne želim da promenim. Taj govor je više bio svim tim ljudima koji su došli da me podrže, poruke da slabe tačke pretvore u svoje prednosti i da se bore za svoje snove. Sve je moguće.

Videli smo visoku produkciju i znamo da ovo sve košta i kada se podvuče crta, da li si u plusu sa zaradom ili u minusu?

- Minus ko vrata, ali ja sam srećna što imam taj blagoslov da se bavim ovim poslom, a pare ćemo zaraditi. Ne zanima me koliko ću otplaćivati dug. Ja sam veliki radnik i mislim da za mene nema zime - istakla je Milica, prenosi "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading