POVREĐENO DESETORO PUTNIKA U UDESU NA GRANICI SA RUMUNIJOM! Turistički autobus se sudario sa kamionom

Autor:

Svet

02.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća na putu Borovo - Volovo

POVREĐENO DESETORO PUTNIKA U UDESU NA GRANICI SA RUMUNIJOM! Turistički autobus se sudario sa kamionom

Foto: RINA, Shutterstock


Danas posle 12 časova, na putu Borovo - Volovo u Bugarskoj, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala povređivanjem deset putnika.

Prema izveštajima tamošnjih medija, nesreća se desila kada se turistički autobus sudario sa kamionom, nakon čega je sleteo sa puta. Vozač autobusa, 36-godišnji muškarac iz Rumunije, bio je za volanom u trenutku nesreće, dok je kamion vozio 50-godišnji vozač iz Turske.

 

 


Povređeni i njihovo stanje

Povređeno je ukupno desetoro ljudi, od kojih su osam Grka i dva Rumuna. Srećom, povrede koje su zadobili nisu opasne po život, te su povređeni prebačeni u bolnicu radi pružanja medicinske pomoći. Među povređenima je i 62-godišnja žena koja je zadobila povredu glave i trenutno se nalazi na operaciji. Ipak, njeno stanje nije izazvalo zabrinutost među medicinskim osobljem.

Zagušenje saobraćaja

Nesreća je rezultirala zagušenjem saobraćaja na ovoj deonici puta, što je dodatno otežalo situaciju na terenu.

Ova saobraćajna nesreća pokazuje koliko je važno pridržavanje saobraćajnih propisa i vožnja sa pažnjom, posebno na putovanjima. Nadamo se brzom oporavku povređenih i sigurnosti na putevima u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Teška saobraćajna nesreća na putu Borovo - Volovo

 

Komentari (0)

Loading