JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA NA DELU: Evo šta radi voditeljka nakon KAZNE Željka Mitrovića! ŠOK SNIMAK (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta to radi!

JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA NA DELU: Evo šta radi voditeljka nakon KAZNE Željka Mitrovića! ŠOK SNIMAK (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je postala tema broj jedan na društvenim mrežama i u medijima nakon što ju je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, kaznio sa 50 odsto plate zbog propusta u emisiji "Novo jutro". Ovaj potez izazvao je šok i nevericu među gledaocima, ali i podigao veliku prašinu na društvenim mrežama.

Međutim, nakon ovog događaja, na internetu se pojavio video snimak koji je ponovo pokrenuo lavinu komentara, a na kojem je zabeležen trenutak kada je Jeremićeva tokom pauze u jutarnjem programu, jela ajvar i hleb. Ona je u šaljivom tonu objasnila da je to učinila jer posti ceo dan i da joj je to bila jedina opcija, budući da nije ponela hranu sa sobom.

Jedem ajvar i hleb pošto postim ceo post. Tetkice su mi dale, zato što nisam ništa ponela da jedem. Moram malo da zamezim da ne padnem u nesvest i da budem zdrava - pričala je voditeljka u snimku, koji se pojavio na internetu.

Podsećanja radi, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, gostovao je kod voditeljke Jovane Jeremić u vikend izdanju popularnog jutarnjeg programa. Željko se u svom tradicionalnom godišnjem intervjuu osvrnuo na poslovne i lične uspehe, ali i saopštio Jovani da je kažnjena.

Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - istakao je Mitrović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić

Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim - rekla je Jeremićeva u "Novom jutru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading