JOVANA JEREMIĆ PEVA DEČKU BIZNISMENU NA UVCE: Latila se mikrofona, pa mu posvetila OVE STIHOVE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka napravila haos u poznatom restoranu!

JOVANA JEREMIĆ PEVA DEČKU BIZNISMENU NA UVCE: Latila se mikrofona, pa mu posvetila OVE STIHOVE! (FOTO)

Foto: instagram.com/jovanajeremic

Jedna od najpoznatijih voditeljki, Jovana Jeremić, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim neobičnim potezom. Naime, Jeremićeva je u jednom poznatom restoranu uživala u društvu svog dečka, biznismena Dragana Stankovića, kada je preuzela mikrofon i zapevala svom novom izabraniku na uvce.

Kako se može videti na snimku koji je osvanuo, voditeljka je Stankoviću posvetila stihove pesme "Ljubav fatalna", velikog hita Svetlane Cece Ražnatović, što je privuklo pažnju svih prisutnih, a posebno njenog partnera.

- To je ta ljubav fatalna, zbog nje više nisam ni ja normalna - pevala je Jovana stihove Cecine dobro poznate pesme, što se, sudeći po video snimku koji je i sama Jovana objavila, Draganu dopalo, kao i da je voditeljka napravila šou koji su svi pomno pratili.

Podsećanja radi, Jovana Jeremić nedavno je javno obelodanila da je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem i u nekoliko navrata je istakla koliko je srećna zbog načina na koji je tretira, te da je fizičku liniju dovela do perfekcije zahvaljujući dečku Draganu Stankoviću, s kojim, kako kaže, upražnjava seks tri puta dnevno.

Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - kaže Jovana, te otkriva da joj je novi dečko korigovao ishranu:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić sa dečkom Draganom Stankovićem

Rekao mi je: "Bićeš još lepša ako smršaš još tri-četiri kilograma", pitala sam kako, onda je on korigovao moje jelovnike pored nutricioniste, uputio me u taj kalorijski unos koji ne smem da prekoračim. Svaki dan šta treba da potrošim i stvarno sam smršala, ali najvažnije je što sam se ja redefinisala, to su mnogi primetili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading