JOVANA JEREMIĆ OD DEČKA BOGATAŠA DOBILA SKUPOCEN POKLON: Cena iznosi par hiljada evra, jedina je u Srbiji koja ima OVU STVAR

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

JOVANA JEREMIĆ OD DEČKA BOGATAŠA DOBILA SKUPOCEN POKLON: Cena iznosi par hiljada evra, jedina je u Srbiji koja ima OVU STVAR

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila javnosti da je za Novu godinu od svog dečka Dragana Stankovića dobila luksuznu zlatnu torbu poznatog modnog brenda "Dolče i Gabana" čija vrednost iznosi čak 2.500 evra. Ona je istakla da je ovo izuzetno retak model torbe, te da ne postoji nijedna osoba u Srbiji koja pored nje poseduje isti primerak.

- To mi je Dragan poklonio. Inače ja u životu ne bih dala tolike pare za tašnu. To on kupuje. On je sam došao, rekao da mi je to poklon za Novu godinu. Jedna jedina u Srbiji je bila zlatna "Dolce Gabbana". Polomio se čovek dok mi je to našao. To mi je poklonio za Novu godinu, ja se nešto mislim u sebi, biće još deset tašni do Nove godine - rekla je Jovana, pa otkrila šta ju je privuklo kod Dragana:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić

- Moraš da budeš mnogo dobar čovek. Meni se na njemu sve sviđa. Volim njegove usne, volim njegov pogled, volim njegove oči, njegovo čelo, stopala, prste, leđa, ja sve to ljubim, ja sve to volim. Da sam želela da nacrtam čoveka kao što je Dragan, ne bih uspela.

Voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji se osvrnula i na svoju budućnost, te otkrila kakve planove ima kada je udaja u pitanju.

Republika

Foto: Instagram.com, ATA images

Jovana Jeremić o novom dečku

- Ja se nikada neću udati za tipa koji ne može da mi ponudi više nego što ja imam. Apsolutno od želja imam veliku kuću na Dedinju sa bazenom, da ja mogu sve da imam u toj kući i svoju saunu i svoju teretanu i svoje spa kupatilo. Moram da imam državu u državi, grad u svojoj kući. Ja ne želim da izlazim iz kuće, hoću da mi sve tu bude. Hoću u tom nekom periodu života koji sledi da se posvetim maksimalno radu na televiziji - istakla je Jeremićka, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stevan

20.12.2023 23:58

Ti si ženo postala etalon za prostotu i primitivizam.