PRIČE OD KOJIH KNJIGA MOŽE DA SE NAPIŠE! Šok ispovest beogradskih matičara: Pred samo venčanje, drug dao neki papir mladinoj MAJCI, a onda... SKANDAL!

Autor: D.B.

Vesti

14.01.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvim pričama se niko nije nadao, a izgleda da ih ima poprilično.

PRIČE OD KOJIH KNJIGA MOŽE DA SE NAPIŠE! Šok ispovest beogradskih matičara: Pred samo venčanje, drug dao neki papir mladinoj MAJCI, a onda... SKANDAL!

Foto: shutterstock

Venčanja su često mesta na kojima se stvaraju najlepše uspomene, ali ponekad mogu biti poprište neobičnih i dramatičnih događaja. Milena S. i Rade M., matičari iz jedne od beogradskih opština, dele sa nama svoja iskustva o najčešćim svađama koje su svedočili tokom godina obavljanja ovog posla.

Jedan od najbanalnijih, ali čestih razloga za svađu među mladencima i njihovim gostima je, kako ističe Milena, borba oko bidermajera. Neobično je koliko ova sitnica može da izazove tenziju i nesuglasice među prisutnima, a često se dešava da se devojke čak i gotovo potuku zbog ovog detalja.

Sokantno otkriće mlade pred venčanje

Jedna od najupečatljivijih scena koju su Milena i Rade doživeli dogodila se kada je mlada saznala da mladoženja već ima sklopljen brak u inostranstvu. Ova situacija je dovela do dramatičnog preokreta na samom venčanju i ostavila dubok utisak na sve prisutne.

Gosti su već bili okupljeni, atmosfera je bila opuštena, a onda je odjednom nastao haos. Mladina majka je izvukla dokument koji je potvrdio da je mladoženja već oženjen u inostranstvu, što je izazvalo burnu reakciju među prisutnima. Ipak, mlada je iznenadila sve svojom smirenošću i odlučila da se ipak venča sa mladoženjom, iako se kasnije razvela od njega.

- Mislim da je Nemačka bila u pitanju. Svi su se plašili mladine reakcije, ali dok je njena majka vikala “jesam li ti rekla da je prevarant, da se ne udaješ za njega, da je mnogo stariji, da je ovakav i onakav”, mlada je na opšte čuđenje svih smireno sedela bez ikakve reakcije - rekao je Rade.

Ova neobična situacija pokazuje da život često piše neobične priče, a da stvari ne idu uvek onako kako smo planirali. Nakon svih ovih događaja, mlada je pronašla sreću u novom braku, a sada živi u Nemačkoj sa svojim partnerom i zajedničkim detetom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading