HOROR KOD ĐAKOVA: Dva psa BRUTALNO ubijena, pronađena u lokvi krvi - Meštani VAN SEBE!

Autor:

Svet

27.02.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je šokirala ljude širom regiona, a predsednica Udruženja za zaštitu životinja Đakovo istakla je da su Leon i Bjelka bili ljubazni i poverljivi psi koji su uživali u društvu ljudi.

HOROR KOD ĐAKOVA: Dva psa BRUTALNO ubijena, pronađena u lokvi krvi - Meštani VAN SEBE!

Foto: shutterstock

U nedelju ujutru, šokantna vest je potresla lokalnu zajednicu kod Đakova - dva psa, Leon i Bjelka, pronađena su mrtva na jezeru Borovik. Andrea Pešut, koja je brinula o psima, izjavila je da je Leon pronađen u blizini jezera, tragovi krvi jasno su ukazivali na brutalan čin. Međutim, još je jezivije bilo to što je Bjelka pronađena udaljena čak šest kilometara od kampa, u kanalu. "Mislim da ju je netko ubio na drugom mestu pa je ovde izbacio u kanal", izjavila je Pešut za hrvatski RTL.



Ova vest je šokirala ljude širom regiona, a predsednica Udruženja za zaštitu životinja Đakovo istakla je da su Leon i Bjelka bili ljubazni i poverljivi psi koji su uživali u društvu ljudi.

"Ovo je strašan čin nekog monstruma", dodala je ona. Policija je odmah pokrenula istragu kako bi pronašla počinioce ovog zlodela, a javnost se aktivno uključila u deljenju informacija na društvenim mrežama u nadi da će pomoći u otkrivanju počinilaca. Takođe, ponuđena je i novčana nagrada za informacije koje bi mogle da dovedu do rasvetljavanja ovog slučaja.


Svi tragovi i informacije vezane za ovo zločin biće od ključnog značaja za policiju u naporima da pronađe i privede počinioce pravdi. U međuvremenu, zajednica je u dubokom šoku i tuguje za izgubljenim četvoronožnim prijateljima.



Uz podršku lokalne zajednice i udruženja za zaštitu životinja, nadamo se da će počinioci ovog gnusnog čina biti privedeni pravdi. Deljenje informacija na društvenim mrežama može biti od ključnog značaja u ovakvim slučajevima, stoga je važno da se svi koji imaju bilo kakve informacije obrate nadležnim organima. Ujedinjeni u osudi ovakvih dela, građani pokazuju solidarnost i spremnost da pomognu u rešavanju ovog slučaja.

U nadi da će počinioci biti pronađeni, zajednica se okuplja kako bi pružila podršku jedni drugima i ohrabrila sve da se aktivno uključe u potragu za pravdom. Svaka informacija može biti od presudnog značaja za rasvetljavanje ovog slučaja, a zajedno možemo doprineti tome da se Leon i Bjelka dobiju pravdu koju zaslužuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading