REČI VELJKA RAŽNATOVIĆA O UBISTVU STEFANA SAVIĆA LEDE KRV U ŽILAMA: Brutalno obraćanje ubicama, ovi detalji uzdrmaće Srbiju!

Autor:

Zabava

27.02.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović otkriva šokantne detalje o ubistvu Stefana Savića.

REČI VELJKA RAŽNATOVIĆA O UBISTVU STEFANA SAVIĆA LEDE KRV U ŽILAMA: Brutalno obraćanje ubicama, ovi detalji uzdrmaće Srbiju!

Foto: youtube/printcreen/MMA INSTITUT, ATA images

Veljko Ražnatović, poznatiji kao sin poznate folk zvezde Cece Ražnatović, nedavno je izrazio svoje ogorčenje povodom ubistva Stefana Savića, srpskog reprezentativca i MMA borca. Ražnatović je na društvenim mrežama uputio oštre reči, optužujući da "mnogo kukavičluka" vlada i da nema više junaštva i čojstva među ljudima.

Stefan Savić, poznat po svojim sportskim dostignućima, brutalno je ubijen u Beogradu 25. februara, ostavljajući javnost u šoku. Savić je bio osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, što ga je učinilo poznatim i poštovanim u sportskim krugovima. Ubistvo ovog talentovanog sportiste izazvalo je oštru osudu javnosti i postavilo pitanje bezbednosti u društvu.

Veljko Ražnatović, koji je poznavao ubijenog Stefana, nije štedeo reči u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Ražnatović je jasno izrazio svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom. Njegove reči odjeknule su među pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući duboko ukorenjenu zabrinutost i nezadovoljstvo među građanima.

- Kakav kukavičluk vlada! Teška smo go*na postali! Nema više junaštva i čojstva, samo izgasirane gradske s*ine u ovom mrtvom izdajničkom gradu - napisao je on, pa dodao:

- Dokle više Srbin na Srbina?

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Veljko Ražnatović

 

Ubistvo Stefana Savića je duboko potreslo javnost, a oštre reči Veljka Ražnatovića dodatno su istakle ozbiljnost situacije. Dok se potraga za počiniocima nastavlja, građani izražavaju ogorčenje i traže odgovore o bezbednosti i pravdi u društvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading