NAŠ NAJPOZNATIJI TIKTOKER ZAVIJEN U CRNO! Oprostio se potresnim rečima od kolege Stefana Savića: Nije vreme za šalu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našeg MMA borca i tiktokera duboko je potresla smrt kolege Stefana Savića, koji je rano jutros preminuo u bolnici!

NAŠ NAJPOZNATIJI TIKTOKER ZAVIJEN U CRNO! Oprostio se potresnim rečima od kolege Stefana Savića: Nije vreme za šalu! (FOTO)

Foto: Instagram.com/luka_obradovicc, youtube/printscreen/MA Savez Srbije

MMA borac Luka Obradović, poznatiji kao Luka Silni, jedan od naših popularnijih tiktokera, oprostio se od kolege Stefana Savića, koji je tragično preminuo u ranim jutarnjim satima.

Republika

Foto: Instagram.com/luka_obradovicc

Luka Obradović, tiktoker i MMA borac

Luka je podelio Stefanovu crno-belu fotografiju u znak poštovanja, a potom se obratio svojim pratiocima, te najavio da će zbog žalosti odložiti objavljivanje klipova na platformi Jutjub.

- Znam da je klip trebalo da izađe danas u 8, ali ipak izlazi sutra, povodom tračigne situacije. nije ni mesto, ni vreme za šalu - napisao je Luka putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com/luka_obradovicc

Objava Luke Silnog

Stefan (23), preminuo je jutros u bolnici. Njega je za sada nepoznati napadač ubo nožem u predelu srca u noći između subote i nedelje na rasksnici Dobračine i Dunavske ulice.

Stefan je jedan od dvojice izbodenih te noći, a preminuo je samo tri meseca nakon što je uspeo da ostvari najveći uspeh u karijeri i da osvoji medalju za Srbiju.

Ali to je samo deo njegove priče, pošto dolazi iz neverovatne porodice i njegov sportski put je bio jako dug iako je imao tek 23 godine.

- Dođem ja da treniram MMA i vrate me kući jer sam bio mnogo mali. Kažu mi imaš 11-12 godina, dođi kad napuniš 14. Tako je i bilo. Tu sam nešto dolazio, odlazio... Odem prvo na boks, ali su treninzi bili kasno, kasno sam se vraćao kući i moji mi zabrane! Odem na kung fu, ving čun, nešto se zakačim u školi i kažem : 'Pa šta je ovo? Neću da radim ovo!' Odem na boks, završim sa tim problemom u školi i onda odem kod Ćose i ostanem kod njega i tu sam od 2014. godine - govorio je pre samo tri meseca u podkastu "MMA institut" Savić o početku svoje karijere u MMA timu "Eklektik" gde je trenirao kod Borislava Ćosića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading