ŠIJAN PREVARIO SUPRUGU SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Otkrivena skandalozna istina, pevačici se obistinila najgora noćna mora!

Autor:

Zabava

25.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila kako joj je najbolja drugarica preotela muža i uništila život.

ŠIJAN PREVARIO SUPRUGU SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Otkrivena skandalozna istina, pevačici se obistinila najgora noćna mora!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska prošla je kroz turbulentne periode u privatnom životu, ali je pokazala veliku toleranciju i oproštajnost.

Devedesetih godina, Goca je bila udata za Zorana Šijana, poznatog kao "žestok momak". Iz njihovog braka su proizašla dvoje dece, sin Mirko i ćerka Zorana. Međutim, brak je bio obeležen neverstvom Zorana, koji je vara sa Gordanom, Gocinom najboljom drugaricom. Ova situacija je dovela do razvoda, a Goca je izjavila da joj je ta žena uništila život.

Republika

Foto: printscreen

Goca Božinovska i Zoran Šijan

 

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je svojevremeno Goca.

Iako je prošla kroz težak period, Goca je istakla da je oprostila Gordani, iako nije zaboravila ono što joj je učinila. Nakon turbulentnog razvoda, Goca se preselila na Novi Beograd sa decom, dok je Zoran ostao sa Gordanom i kasnije dobio još jedno dete sa njom. Ipak, nakon svih teškoća, Goca je istakla da je sada sve u najboljem redu između nje i Gordane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading