HITNO PREKINUT NASTUP TANJE SAVIĆ: Pevačica šokirala publiku i svog 11 godina mlađeg izabranika, OVO nisu očekivali! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić priredila iznenađenje svom novom dečku!

HITNO PREKINUT NASTUP TANJE SAVIĆ: Pevačica šokirala publiku i svog 11 godina mlađeg izabranika, OVO nisu očekivali! (FOTO)

Foto: instagram

Popularna pevačica Tanja Savić sve više vremena provodi sa svojim novim dečkom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je bio posebni gost na njenom poslednjem nastupu. 

Naime, Muki je proslavio rođendan, a pre nastupa Tanja je podelila njegovu fotografiju sa tortom i svećicama, dok on nije skidao osmeh sa lica. Ali, to nije sve.

Tanja je u jednom trenutku prekinula nastup, kako bi Mukiju ulepšala rođendan i priredila iznenađenje na bini.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić prekinula nastup kako bi čestitala dečku rođendan

- Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Je l' ima još neko da slavi večeras? Srećan rođendan svima koji slave - započela je Tanja, koja je krenula da traži svog dečka pogledom:

- Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on večeras sa mnom, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati - poručila mu je Savićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Muki se zahvalio Tanji Savić

Publika je ovo nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama, dok je Muku objavu podelio na društvenoj mreži Instagram, gde se zahvalio Savićevoj, svojoj lepšoj polovini.

- Moja ljubav i njena spontana iznenađenja - napisao je Muki preko Tanjine objave koju je podelio.

Koliko Tanja uživa u ljubavi sa pilotom, koji je 11 godina mlađi od nje, govori i jedna od njenih poslednjih objava. Naime, Tanja je odlučila da se "podmladi" i skrati šiške, što je i podelila sa svojim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading