JEDAN NATPIS NA ZGRADI POSTAO HIT NA INTERNETU! Svi gledaju šta piše, a kad saznaju ko ga je napisao, "puknu od smeha"! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.02.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari su se nasmejali nakon ovog obaveštenja.

JEDAN NATPIS NA ZGRADI POSTAO HIT NA INTERNETU! Svi gledaju šta piše, a kad saznaju ko ga je napisao, "puknu od smeha"! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Stanovnike jedne beogradske zgrade iznenadilo je neobično obaveštenje koje je pokrenulo raspravu na Tviteru. Iako je pisac bio izuzetno pristojan i ljubazan u svom tonu, ono što je privuklo pažnju bila je njegova rukopis.

To je navelo mnoge da se zapitaju o autorovim godinama.

"Moj kolega sa faksa (23) i njegov rukopis mili moji, davim se", napisao je momak uz sliku obavešetenja.

 

 

Momak je nameravao da obavesti svoje komšije o proslavi svog rođendana te da se unapred izvini zbog moguće buke, međutim, njegova poruka je brzo postala popularna na društvenim mrežama, primarno zbog načina na koji je napisana, odnosno zbog njegovog rukopisa.

"Rukopis ko dete u predškolskom", samo je jedan od komentara, ali ni ostali ga nisu "štedeli".

"Ja sad tek vidim ovo obrnuto slovo И", primetila je jedna osoba, dok su dodali drugi da su sve vreme mislili da je dete pisalo poruku.

"Ja htela da kažem kako kulturno detence sve lepo napisalo".

Kako obaveštenja u zgradama znaju da budu pravo "malo blago", tako se riznica nalazi i u oglasima za prodaju ili izdavanje istih.

Juče je jedan oglas nasmejao sve, a radi se o izdavanju garsonjere u Smederevu. Naime, pored specifičnog dekora koji ga izdvaja, oglas budi znatiželju i jednim detaljem - pitanjem gde se nalazi toalet. Garsonjera, smeštena u centru Smedereva sa svojih 26 kvadratnih metara, izdaje za kiriju od 250 evra.

Kako izgleda, pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading