VELIKI PROBLEM ZA DULJAJA! PARTIZAN BEZ GOLMANA PROTIV ŽELEZNIČARA! Da li je ovo bio taktički potez?!

Autor:

Sport

25.02.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće moći da računa na prvog, a ni na drugog čuvara mreže.

VELIKI PROBLEM ZA DULJAJA! PARTIZAN BEZ GOLMANA PROTIV ŽELEZNIČARA! Da li je ovo bio taktički potez?!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović, Svetozar Marković i Nemanja Nikolić

Fudbaleri Partizana osigurali ostanak na čelu tabele Superlige Srbije

Fudbaleri Partizana uspeli su da ostvare pobedu nad ekipom Radnika u Surdulici rezultatom 2:1, čime su zadržali vodeću poziciju na tabeli i nakon ovog vikenda. Međutim, treneru Igoru Duljaju sada predstoji izazov u odabiru golmana za naredni meč protiv Železničara.

Problemi sa sastavom tima

Nakon meča sa Radnikom, trener Duljaj suočava se sa problemom izbora golmana za naredni susret protiv Železničara, pošto neće moći da računa na prvog golmana Aleksandra Jovanovića, koji je dobio četvrti žuti karton i mora da odradi meč suspenzije. Takođe, rezervni golman Nemanja Stevanović je van tima zbog oporavka od koksaki virusa, te će treneru preostati da priliku pruži Milošu Kruniću.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Stevanović

Teška borba za nova tri boda


Iako su gostovali timu koji se bori za opstanak, fudbaleri Partizana su se suočili sa izazovima tokom meča. Nedostatak ključnih igrača poput Mateusa Saldanje, Nemanje Nikolića i Ksandera Severine, kao i teški teren u Surdulici, doprineli su tome da trijumf bude teže ostvariv, a videćemo ko će se od njih vratiti do duela sa Pančevcima.

Planovi za naredne mečeve

Nakon duela sa Železničarom, fudbaleri Partizana se pripremaju za večiti derbi sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić". Da li je ovo bio taktički potez kako golman ne bi morao da odrađuje suspenziju protiv večitog rivala - vrlo moguće, jer se očekuje da će ovi mečevi biti ključni za rasplet šampionske trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading