POVREDILI STE ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, ZAŠTO? Oglasila se hrvatska pevačica koja je ODBILA da nastupa u Areni Zagreb i napravila HAOS komentarima!

Autor:

Zabava

25.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Josipa Lisac se oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon što je njena izjava digla veliku prašinu!

POVREDILI STE ALEKSANDRU PRIJOVIĆ, ZAŠTO? Oglasila se hrvatska pevačica koja je ODBILA da nastupa u Areni Zagreb i napravila HAOS komentarima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Hrvatska pevačica Josipa Lisac nedavno je održala koncert u svojoj zemlji, te ispričala jednu anegdotu. Naime, ona je otkrila da je njen menadžement hteo da zakaže koncert u Areni Zagreb, ali da je ona to odbila.

- Moj menadžment je rekao: "Josipa, mi smo hteli Arenu". O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa.

Republika

Foto: Printcreen/YouTube/24sata

Josipa Lisac

Mnogi su shvatili da je ovime potkačila našu muzičku zvezdu Aleksandru Prijović, koja je krajem prošle godine održala pet koncerata u ovom prostoru. Digla se velika prašina u regionu i svi su preneli Josipine reči, ali su njoj zasmetali pojedini naslovi u regionalnim medijima, pa se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Čitam poslednjih dana zastrašujuće reči s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanela Aleksandri Prijović… To nisu moje reči... Te reči su izmišljene… One su vaše.I zuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! - započela je Josipa i dodala:

 - Povredili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povredili ste i mladu Aleksandru! Povredili ste ljude. Zašto? Josipa Lisac - stoji u objavi pevačice, koju je podelila putem storija na gorepomenutoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Josipe Lisac

Aleksandra se još uvek nije oglasila povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading