DRUGA TENISERKA SVETA ŠOKIRALA! Fanovi je pitali za "VRUĆE" SLIKE, ona ISPOŠTOVALA!

Autor:

Sport

25.02.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da li je ovo dovoljno hot?"

DRUGA TENISERKA SVETA ŠOKIRALA! Fanovi je pitali za "VRUĆE" SLIKE, ona ISPOŠTOVALA!

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka i Novak Đoković

Arina Sabalenka "ubija" vreme na Instagramu

Druga teniserka sveta, Arina Sabalenka, nedavno je pozvala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da joj postave pitanja na koja će odgovoriti kako bi "ubila" vreme. Međutim, jedan od njenih navijača je to zloupotrebio i postavio pitanje da li može da objavi "vruću" fotografiju, s namerom da Sabalenka ispuni njegov zahtev. Na to je druga teniserka sveta odgovorila na svoj prepoznatljiv način - pokazala mu je srednji prst i napisala: "Da li je ovo dovoljno vruće?", što je izazvalo smeh među njenim pratiocima.

Arina Sabalenka je definitivno pokazala da osim teniskog talenta, poseduje i izuzetan smisao za humor, te pošteno "namagarčila" jednog od pratioca.

Uspeh na Australijan openu


Podsetimo, Arina je otvorila godinu na spektakularan način, uspevši da odbrani titulu na Australijan openu. Njen uspeh na terenu je dodatno ojačao popularnost među navijačima, a ovakav neposredan odgovor na Instagramu je pokazao da zna kako da se nosi sa neprijatnim komentarima bezobraznih fanova.

Prijateljstvo sa Novakom Đokovićem

Takođe, zanimljivo je napomenuti da je Arina u odličnim odnosima sa Novakom Đokovićem. Njih dvoje su čak zajedno igrali na egzibiciji koja je prethodila prvom Grend slemu u sezoni. Vrlo je moguće da će i Novak u jednom momentu odreagovati na ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading