ANA IVANOVIĆ ZNA KO IDE DO KRAJA U AUSTRALIJI! Proslavljena teniserka PREDVIĐA ISHOD POLUFINALA!

Autor:

Sport

25.01.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se naša sportistkinja preko društvenih mreža.

ANA IVANOVIĆ ZNA KO IDE DO KRAJA U AUSTRALIJI! Proslavljena teniserka PREDVIĐA ISHOD POLUFINALA!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljena srpska teniserka, Ana Ivanović, već godinama nije na WTA turu, ali aktivno prati zbivanja, rezultate i mečeve, te je i sad odlučila da pruži fanovima uvid u svoje mišljenje o pobedniku prvog godišnjeg Grend slem turnira u ženskoj kategoriji. 

Naime, Ivanović je preko svog profila na društvenoj mreži "X" najavlila kako će iz polufinalnog duela između Arine Sabalenke i Koko Gof, Beloruskinja izaći kao pobednica i tako dobiti osvetu za prošlogodišnje finale US opena. 

 

 

Drugoplasirana Sabalenka i četvrtoplasirana Gof trenutno igraju svoj meč, i Beloruskinja je uspela da osvoji prvi set, tako da sve sluti da će se Anine predikcije obistiniti i potvrditi izvrsno tenisko znanje. 

U drugom susretu koju odlučuje o još jednom učesniku finala sastaju se Ćinven Ženg  i Dajana Jastremska. Meč se igra od 11.15 časova po našem vremenu. 

Iako u ženskoj kategoriji nema naših predstavnica trenutno na turniru, u muškoj kategoriji Srbiju predstavlja svetski broj jedan, Novak Đoković. On se 26. januara od 04.30 časova sastaje ja Janikom Sinerom u svom polufinalnom okršaju, a ukoliko obezbedi sebi prolazak, na Rod Lejver areni će ga čekati bolji iz duela Aleksandar Zverev - Danil Medvedev. Nemac je iznenadio Karlosa Alkaraza i tako onemogućio već viđeni finalni okršaj našeg najboljeg tenisera, i mlade nade ovog sporta u ozbiljnom usponu. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading