RUSIN SE OZBILJNO PRIHVATIO POSLA: Nakon trenera promovisana su i dva zimska pojačanja!

Autor:

Sport

25.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne šale" se u Ruskom Krsturu.

RUSIN SE OZBILJNO PRIHVATIO POSLA: Nakon trenera promovisana su i dva zimska pojačanja!

Foto: Privatna arhiva Mihaila Božovića

Prošle sezone ekipa iz Ruskog Krstura borila za se plasman u viši rang takmičenja, čak je stigla i do baraža gde je ipak poražena, međutim situacija u aktuelnom prvenstvu je nešto drugačija.

Republika

Sastav Rusina zimsku pauzu provodi na pretposlednjem mestu na tabeli, sa samo 13 osvojenih bodova nakon 15 odigranih utakmica. Trenutna sigurna zona udaljena je dva boda, što znači da ništa nije izgubljeno i da se na proleće sve može nadoknaditi. 

Dosadašnji trener Slobo Milović je napustio redove crno-belih, a klupski čelnici su brzo reagovali i na njegovo mesto imenovan je Ranko Delić, i nakon ove promene krenuli su sa jačanjem igračkog kadra.

Dvadesetdvogodišnji Mihailo Božović prvo je zimsko pojačane u Ruskom Krsturu, reč je o fudbaleru koji je proteklih šest meseci nosio dres Solunca iz Karađorđeva u okviru VFL-a Sever. U dosadašnjoj karijeri Mihailo je nastupao i za Hajduk 1912 iz Kule, Slaviju iz Novog Sada i Mladost iz Bačkog Petrovca.

Republika

Foto: Privatna arhiva Mihaila Božovića

Božović prvi novajlija

Čelni ljudi kluba nakon Božovića dogovorili su saradnju i sa godinu dana starijim Ilijom Jovanovićem. On dolazi iz opreme Lipara, čiji je član od leta 2022. godine, pre toga je bio član Tekstilca iz Odžaka, Sloge iz Čonoplje i OFK Vrbasa. Jovanović je počeo u mlađim kategorijama Hajduka 1912 iz Kule, i njegovo iskustvo u aktuelnom rangu će dosta značiti Rusinu.

Jovanović, kao i Božović, pored velikog fudbala igraju i mali, što je dodatni "bonus" za Rusin, jer će sigurno duplim trenizima podići svoju fizičku spremu na još viši nivo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading