TREĆA SREĆA: Uprava kluba dovela je bivšeg najboljeg strelca lige!

Autor:

Sport

24.01.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje za napada na viši rang.

TREĆA SREĆA: Uprava kluba dovela je bivšeg najboljeg strelca lige!

Foto: Shutterstock

Već dve sezone sastav Gorkog (Glušci) takmiči se u okviru Opštinske lige Bogatić, ali se po rezultatima tokom jesenjeg dela možda to i promeni.

Republika

Uprava jesenjeg vicešampiona (Gorki) trudi se da tokom zimskog prelaznog roka ojača igrački kadar, i da se na proleće pojuri zaostatak u odnosu na lidera koji trenutno iznosi tri boda.

Najnovije pojačanje kluba je Mirko Đukić (40), koji je proteklih šest meseci branio boje Mladog Borca (Dublje), gde je bio predsednik i kapiten u okviru okružnog ranga takmičenja. 

Đukić je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Želim da pomognem Gorkom da se vrati u viši rang, jer mu je tamo i mesto. Nisam mogao da odbijem poziv svojih velikih prijatelja Željka Stanića i Vladimira Brkića, fudbal igram bez novčane nadoknade jer želim da pokažem mlađim igračima da se seoski fudbal igra iz ljubavi. 

Republika

Foto: FK Gorki Glušci

Novo pojačanje

Mirko je dobor upoznat sa ligom u kojoj će nastupati tokom proleća, tokom prošle sezone branio je boje Omladinca, i bio je prvi strelac lige tada. Sigurno je da bi njegova karijera bila dosta opširnija, da nije bilo povrede koja ga je odvojila od terena od 2013. do 2022. godine. 

Samo njegovo prisustvo na proleće dosta će značiti, cilj uprave je da se njegovo znanje, volja i karakter implementira u aktuelni tim, i da se u nastavku sezone stigne do zacrtanog cilja, a to je plasman u viši rang takmičenja. 

Đukić je u dosadašnjoj karijeri pored Omladinca i Mladog Borca bio član Napretka (M. Belotić), Slobodu iz Salaša i Drine (Badovinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading