PANČEVCI KRENULI SA PRIPREMAMA: Dvomesečna pauza je gotova, vreme je za "fudbal"!

Autor:

Sport

24.01.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Gačić zadovoljan je učinjenim tokom zimskog prelaznog roka.

PANČEVCI KRENULI SA PRIPREMAMA: Dvomesečna pauza je gotova, vreme je za "fudbal"!

Foto: FK Voja Gačić

Pružila se prilika ekipi Voje Gačić da se i pored plasmana na treće mesto na tabeli, plasira u viši rang, i klub to nije hteo da propusti.

Republika

Trenutno u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa drži peto mesto na tabeli, i cilj za ovu sezonu je da se klub održi u aktuelnom rangu, i da se igrački kadar spremi za mnogo veće domete za sledeću takmičarsku godinu.

Bilo je određenih promena u igračkom kadru tokom zimskog prelaznog roka, dogovorena je saradnja sa šest novih fudbalera, ali je bilo i odlazaka. U toku jučerašnjeg dana započete su pripreme za drugi deo sezone, odmor je trajao skoro dva meseca, i sada je vreme za rad.

U balonu "Arena" odrađen je prvi trening pod budnik okon trenera Miodraga Gačića i Ostoje Vićanovića, 15 igrača se pojavilo u trening opremi, dok su šest opravdano bili odsutni. Plan je da se pored hale, radi i na terenu sa veštakom travom kod hale sportova.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Ozbiljno se radi

Imamo opravdano odsutne igrače, ali je odziv za prvi trening dobar. Prvom timu su priključena četiri kadeta, Drljača, Nađ, Usjebrka i Kovač, koji će dobiti priliku da se pokažu i dokažu u pripremnim utakmicama. Očekujem dolazak još dva pojačanja kako bi uklopili igrački kadara za drugi deo prvenstva. Očekujem dobre pripreme i nadam se da će nas zaobići povrede - poručio je  trener Gačić na prvom okupljanju.

Pored sedam zakazanih kontrolnih utakmica, izabranici trenera Gačića će učestvovati i na zimskoj ligi, pa će biti sasvim dovoljno mečeva da svi pokažu svoje znanje. 

Tim Voje Gačić će za drugi deo prvenstva biti potpuno drugačiji, tokom jesenjeg dela uprava je videla gde je "pogrešila", i sada se vodi nešto drugačijom logikom prilikom pronalaska pojačanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading