PRIPREMNI PERIOD JE POČEO: Uprava je za trenera dovela legendu kluba i počasnog građanina!

Autor:

Sport

23.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijski plasman je ostvaren pod njegovim vođstvom.

PRIPREMNI PERIOD JE POČEO: Uprava je za trenera dovela legendu kluba i počasnog građanina!

Foto: Facebook.com/GFK Jagodina

Osvajač Kupa Srbije za sezonu 12/13 pre tri godine ispao je iz Prve lige Srbije i trenutno igra svoju treću vezanu takmičarsku godinu u okviru Srpske lige Istok.

Republika

Sastav Jagodine "zimuje" na četvrtoj poziciji sa učinkom od osam trijumfa, tri remija i četiri poraza. Bodovni saldo na koti 27 "ostavio" je tim na 13 bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka, ali je drugo mesto na samo tri boda udaljenosti.

Proteklog vikenda okupili su se igrači Jagodine, održana je prozivka, nakon koje je bio i prvi trening u sklopu priprema za prolećni deo prvenstva. Tom prilikom predstavljen je i novi šef stručnog štaba, legenda kluba i počasni građnin Jagodine, Miljojko Gošić. O novom treneru ne treba puno trošiti reči, sa njim je izboren istorijski ulazak u Super ligu Srbije. 

Republika

Foto: Facebook.com/GFK Jagodina

Dobro poznato lice na klupi Jagodine

Prvoj prozivci prisustvovalo je 23 igrača, o promenama u igračkom kadru biće više informacija u predstojećim danima. Gošić je već sastavio stručnig štab, tu su Nenad Milovanović, Jovan Denis, Dragan Đurđević, Neša Kostić, Marko Pavlović i doktor Vladimir Veljković.

Pripremni period ekipa će provesti u svom gradu, gde će uglavnom igrati i kontrolne utakmice, trener Gošić će imati prilike da kroz devet prijateljskih mečeva vidi sve igrače na delu, i da u hodu spremi igrački kadar za početak prolećnog dela prvenstva.

O novom šefu stručnog štaba se može dosta toga reći, iskusan trener sa velikim iskustvom i van granica naše zemlje. Neki od najsvežijih angažmana Gošića bili su u Boru, Trajalu iz Kruševca, Dunavu iz Prahova, Slogi iz Kraljeva..

BONUS VIDEO: 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading