KOVAČ I IGRAČI SU ZAPOČELI PRIPREME: Za sada su promovisana dva pojačanja!

Autor:

Sport

23.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Savinog Sela bez većih promena ulazi u drugi deo sezone.

KOVAČ I IGRAČI SU ZAPOČELI PRIPREME: Za sada su promovisana dva pojačanja!

Foto: FK Budućnost Savino Selo

Igra se u Savinom Selu već četiri godine u nizu Područna liga, i po rezultatima ove jeseni, taj niz će biti nastavljen i sledeće takmičarske godine.

Republika

Sastav Budućnosti zimsku pauzu u okviru PFL-a Subotice provodi na osmoj poziciji na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 21. Ekipa je jesenji deo prvenstva završila sa devet vezanih utakmica bez poraza, celokupni učinak nakon prvog dela sezone je 5-6-4.

Igrači su sa trenerom Petrom Kovačem započeli pripreme 15. januara, tada su čelni ljudi kluba potvrdili da je Nemanja Pavićević (Bajša), jedini napustio opremu tima iz Savinog Sela. Igračkom kadru pridružili su se Dudok i Pravuljac, koji su zadužili opremu Budućnosti sredinom jesenjeg dela, ali nisu imali pravo nastupa.

Što se tiče "pravih" novajlija, uprava kluba je za sada promovisala dva fudbalera. Luka Radosavljev (18), pokriva većinu pozicija na protivničkoj strani terena, mlad, brz i odlučan fudbaler koji će sigurno dosta značiti na proleće. Radosavljev stiže u Savino Selo iz Sombora, konkretno iz ekipe Ravangrada.

Nakon Luke, promovisan je i Lazar Kutlačić (22), koji se nakon perioda u Hajduku, Vrbasu i Liparu, odlučio da karijeru nastavi u dresu Budućnosti. Kutlačić se najbolje snalazi u defanzivnoj liniji tima, sa velikim brojem igrača iz aktuelnog igračkog kadra je već sarađivao, i period prilagođavanja će biti minimalan.

Uprava kluba planira da trener Kovačev "brusi" formu igrača kroz prijateljske utakmice, za sada nisu poznati rivali, ali će po planu odigrati između šest i osam kontrolnih mečeva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading