ISKUSNI GOLGETER STIŽE U GORNJI KATUN: Napadački arsenal Borca će na proleće biti furiozan!

Autor:

Sport

23.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi zimski novajlija.

ISKUSNI GOLGETER STIŽE U GORNJI KATUN: Napadački arsenal Borca će na proleće biti furiozan!

Foto: FK Borac Gornji Katun

U poslednje tri godine tim iz Gornjeg Katuna nalazi se u samom vrhu Druge rasinske okružne lige i jedan je od kandidata za plasman u viši rang i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Sastav Borca zimsku pauzu provodi na trećoj poziciji na tabeli, sa zaostatkom od četiri boda u odnosu na jesenjeg prvaka. Učinak od 11 trijumfa, jednog remija i tri poraza "ubacio" je klub u borbu za najviši plasman, i uprava će pokušati pojačanjima da ojača igrački kadar i da klub ubde još konkurentniji na proleće.

Borac je jedini tim koji je uspeo da nanese poraz jesenjem prvaku (3:1), a isto tako su svi porazi tima iz Gornjeg Katuna zabeleženi na gostovanjima, pa će ekpa imati prilike da pred svojim navijačima "vrati" bodove.

Prvi zimski novajlija koji je stigao u Gornji Katun je Marko Kolarević (28), fudbaler koji je proteklu kalendarsku godinu nastupao za OFK Orašje, sa kojim se ove sezone takmiči u istom rangu kao i Borac. Kolarević je protekle jeseni nastupio na 14 utakmica, i tom prilikom je uspeo da se upiše devet puta u listu strelaca.

Republika

Foto: FK Borac Gornji Katun

Kolarević na novoj adresi

Kolarević je u dosadašnjoj karijeri pored Borca i OFK Orašja nosio i dres Juhora (Obrež), Bukovika (Ražanj), Temnića 1924 (Varvarin), Borca iz Paraćina, Radničkog iz Kragujevca i Sloge iz Ćićevca. Iskusni napadač je nastupao uglavnom u jačim rangovima takmičenja, što će dodatno podići kvalitet partija Borca na proleće.

Prolećni deo prvenstva Borac otvara na gostovanju Velikoj Drenovi, ekipi koja trenutno drži šesto mesto na tabeli, sa devet bodova manje u odnosu na tim iz Gornjeg Katuna.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading