"KLINAC" SA "LAGATORA" STIŽE U OSEČINU: Sekulić je spreman da se pokaže i dokaže u seniroskom fudbalu!

Autor:

Sport

23.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti novajlija.

"KLINAC" SA "LAGATORA" STIŽE U OSEČINU: Sekulić je spreman da se pokaže i dokaže u seniroskom fudbalu!

Foto: Shutterstock

Situacija u Kolubarsko-mačvanskoj zoni je takva da se veliki broj klubova nalazi u malom bodovnom razmaku, i svi timovi žele da se što bolje pozicioniraju pre "deljenja" na plej-of i plej-aut.

Republika

Fudbalski klub Osečina uglavnom se u poslednje dve decenije takmiči u okviru zonskog ranga, i ove zime "sedi" na sedmoj poziciji na tabeli, sa 19 osvojenih bodova. Igrački kadar u dosadašnjem transfer periodu ojačan je sa pet fudbalera, i sada je došla promocija i šestog novajlije.

Redom su u Osečinu stizali Nebojša Stevanović, Aleksandar Pavlović, Filip Jovičić, Sergej Grujić i Nemanja Žarković. Najnovija akvizicija uprave kluba je Marko Sekulić. 

Devetnaestogodišnji fudbaler stiže iz redova Loznice, tačnije iz omladinskog tima. Prednost za trenera Osečine biće i to što Sekulić ima status "bonus" igrača, što garantuje da će sigurno dobiti priliku u timu, čak i u startnoj postavi, ali na njemu će biti da istu iskoristi na pravi način.

Republika

Foto: OFK Osečina

Sekulić na novoj adresi

Marko igra na poziciji štopera i desnog beka, i tokom prolećnog dela imaće priliku da se dokaže u trećoj najboljoj odbrani u ligi. Golman OFK Osečine tokom 14 ligaških duela ove jeseni savladan je u 19 navrata. 

Prolećni deo prvenstva za ekipu Osečine startuje 17. marta kada će pred svojim navijačima odigrati susret sa Železničarem iz Lajkovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading