TRILING NOVAJLIJA ZA USPEŠNIJE PROLEĆE: Sastav Moravca biće dosta jači za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

22.01.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljna imena.

TRILING NOVAJLIJA ZA USPEŠNIJE PROLEĆE: Sastav Moravca biće dosta jači za nastavak prvenstva!

Foto: FK Polet Nikinci

Plasirao se Moravac prošle sezone za Jablaničku okružnu ligu, i iza sebe ima jako promenjivu jesen u okviru višeg ranga.

Republika

Tim iz Pečenjevca zimsku pauzu provodi na deobi 14. pozicije, tik iznad zone ispadanja sa bodovnim saldom na koti 16. Učinak od četiri trijumfa, isto toliko remija uz devet poraza "uveo" je ekipu u borbu za opstanak, koja po stanju u donjem domu neće biti laka. Uprava kluba tokom zimskog prelaznog roka potrudiće se da ojača igrački kadar, kako bi se na proleće što pre i matematički izborio opstanak.

Prvo pojačanje Moravca je Milan Nišić, i sa njim su dugo trajali pregovori, ali su isti na obostrano zadovoljstvo urodili plodom. Milan je došao iz ekipe Mladosti iz Vinarca, au dosadašnjoj karijeri je nastupao i za Bežaniju, Moravac Orion, Kumarevo.. 

Nakon Nišića promovisan je Dragan Milošević, vezista čiji će primarni zadatak na proleće biti da spaja napadače sa golom, ali isto tako i da stane na loptu i da je sačuva kada je to potrebno. Milošević je dugo nastupao za Čekmin, i po tome je poznat mnogim fudbalskim poznavaocima. 

Treće zimsko pojačanje je Miljan Stanković, mlad i perspektivan fudbaler koga krasila velika brzina, fenomenalan dribling, pregled igre.. Svoje prve fudbalske korake napravio je u Lideru, kasnije je bio član Radničkog iz Niša, zatim i mlađih kategorija Dubočice iz Leskovca. Seniorske minute započeo je u dresu Plantaže (Donje Stopanje), gde je i nastupao protekle jeseni. 

U narednim danima očekuju se nova pojačanja u Moravcu, uprava pregovara sa fudbalerima, i pitanje je vremena kada će biti novih ozvaničenja saradnji. Prolećni deo ekipa započinje pred svojim navijačima protiv sastava iz Konopnice (Gradac), i to će biti jako bitan duel sa timom koji se takođe nalazi u borbi za opstanak.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading