ROĐENI UMLJANIN SE VRAĆA KUĆI: Vreme je da publika vidi njegov raskošan talenat i u seniorskom dresu!

Autor:

Sport

22.01.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Partizana je potvrdila transfer!

ROĐENI UMLJANIN SE VRAĆA KUĆI: Vreme je da publika vidi njegov raskošan talenat i u seniorskom dresu!

Foto: FK Partizan Uljma

"Sišao" je Partizan iz Uljme nakon nakon sedam godina takmičenja u PFL-u u niži rang, i trenutno se takmiči u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Istok).

Republika

Zimsku pauzu crno-beli provode na trećoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 24. Učinak od sedam trijumfa, tri remija i isto toliko poraza trenutno je dovoljan za 15 bodova zaostatka za liderom, odnosno osam u odnosu na mesto koje vodi u baraž za plasman u viši rang takmičenja.

Uprava kluba pre par sati promovisala je prvo zimsko pojačanje, opremu Partizana zadužio je Valentin Jovanović (28). Reč je o fudbaleru koji je protekle tri i po godine bio član Jedinstva (Vlajkovac) u čijem se dresu takmičio u okviru Vojvođanske lige Istok.

Republika

Foto: FK Partizan Uljma

Novo pojačanje crno-belih

Jovanović je pre Vlajkovca branio boje Potporanja, Poleta (Izbište), Proletera iz Banatskog Karlovca, Vršca. O njegovim kvalitetima i fudbalskom znanju na zelenom tepihu ne treba mnogo trošiti reči, dobro poznat fudbaler u južnom banutu, a posebno sve u Uljmi raduje to što je reč o "domaćem" igraču.

Ovaj dvadesetosmogodišnji Umljanin već je branio boje Partizana, ali je to bilo u periodu dok je nastupao za mlađe kategorije, i sada je došlo vreme da publika vidi njegove poteze i u seniorskom fudbalu.

Prolećni deo prvenstva crno-beli počinju 17. februara kada gostuju Poletu iz Izbišta, prvi duel ova dva tima ove sezone završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading