MLADI GOLGETER STIŽE DA "NAPADNE" VIŠI RANG: Uprava kluba promovisala je prvo pojačanje!

Autor:

Sport

22.01.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo se sa jačanjem igračkog kadra.

MLADI GOLGETER STIŽE DA "NAPADNE" VIŠI RANG: Uprava kluba promovisala je prvo pojačanje!

Foto: Facebook.com

Vezao je tri sezone tim iz Velikog Šiljegovca u okviru Zone Zapad, ali je trenutno aktivna serija od tri godine u okviru Prve rasinske okružne lige. Sastav Jastrepca "rastao" je iz godine u godinu i sada je stigao do kandidata za najviši plasman.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na deobi druge pozicije, sa tri boda zaostatka za jesenjim prvakom. Drugo mesto garantuje baraž za plasman u viši rang takmičenja, ali je svakako cilj bivšeg zonaša da se direktno izbori za povratak u Zonu Zapad.

Sastav Jastrepca jedina dva poraza tokom jesenjeg dela prvenstva zabeležio je upravo protiv timova sa kojima će na proleće voditi glavne borbe za šampionski pehar, i iz tog razloga uprava je uvidela da su ekipi potrebna pojačanja.

Prvi zimski novajlija u Velikom Šiljegovcu je Đorđe Pavlović (24), reč je o fudbaleru koji je gotovo celu svoju dosadašnju igračku karijeru proveo u redovima Majdeva-Kupci.

Republika

Foto: FK Jastrebac Veliki Šiljegovac

Novajlija u Velikom Šiljegovcu

Pavlović igra na poziciji napadača, i u nastavku prvenstva će dosta značiti trenutno četvrtom napadu u ligi. Sastav Jastrepca je na 15 ligaških mečeva mrežu rivala tresao u 45 navrata, što je u proseku tri pogotka po utakmici. 

U prethodnom klubu Đorđe je bio godinama vodeći strelac ekipe, i nije mu strano "rešetanje" protivničkih mreža, i to je po mnogima upravo ono što je falilo Jastrepcu, "gol igrač". 

Prolećni deo prvenstva tim iz Velikog Šiljegovca otvara na gostovanju Borcu iz Bivolja.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading