NOVO POJAČANJE IZ ZONSKOG RANGA: Mladi i talentovani napadač stiže u Prnjavor!

Autor:

Sport

22.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ignjatović je zeleno-beli.

NOVO POJAČANJE IZ ZONSKOG RANGA: Mladi i talentovani napadač stiže u Prnjavor!

Foto: FK mladost Prnjavor

Klub iz Prnjavora nakon četiri godine u okviru zonske lige "sišao" je u Mačvansku okružnu ligu za ovu sezonu.

Republika

Sastav Mladosti zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji, bodovni saldo na koti 24, što je deset bodova manje u odnosu na lidera. Zaostatak jeste veliki, ali se na proleće igra za čak 45 bodova, i ništa nije izgubljeno.

Uprava kluba je odmah nakon kraja prvog dela prvenstva započela jačanje igračkog jadra, prvo je vratila u svoje redove Igora Tripunovića i Vojina Janjića, zatim je Igor Vasić stigao iz Novog Sela, a na njega se nadovezao i dolazak Andrije Kulezića. Peto zimsko pojačanje bio je Stefan Stanimirović, a sada je došlo vreme za nastavak niza novajlija.

Mladi Stefan Ignjatović (18) najnovije je pojačanje Mladosti, reč je o fudbaleru koji je još od 2015. godine član Borca iz Lešnice, i sa kojim se u proteklih par sezona u seniorskom fudbalu takmičio u okviru zonskog ranga takmičenja.

Republika

Foto: FK mladost Prnjavor

Uskoro startuju pripreme

Brzonogi i talentovani napadač protekle jeseni nije uspeo da se izbori za ozbiljniju minutažu u redovima jesenjeg vicešampiona Kolubarsko-mačvanske zone. Šest puta se našao u protokolu u okviru lige, ali je samo jednom bio na terenu.

Uskoro se očekuje početak priprema, igrački kadar je već sada ojačan ozbiljnim igračima, koji bez problema mogu igrati i dosta jače rangove takmičenja, ali su odlučili da dođu u Prnjavor, i da se "pobiju" za povratak u zonu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading