VELIKO POJAČANJE IZ SRPSKE LIGE: Šampionske ambicije privukle su fudbalera iz trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji!

Autor:

Sport

23.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan posao uprave kluba.

VELIKO POJAČANJE IZ SRPSKE LIGE: Šampionske ambicije privukle su fudbalera iz trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji!

Foto: instagram.com/printscreen

U Donjem Stupnju se već tri sezone igra Prva rasinska okružna liga, i po prikazanim igrama protekle jeseni, ekipa Rubina je istakla kandidaturu za plasman u zonski rang takmičenja.

 

Zimsku pauzu sastav Rubina provodi na deobi druge pozicije, sa tri boda zaostaka u odnosu na jesenjeg prvaka. Učinak od 11 trijumfa i četiri remija, bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 37, treba napomenuti da je tim iz Stupnja jedini u ligi koji i dalje ne zna za poraz. 

Jedini poraz jesenji prvak, sastav OFK Kopaonika zabeležio je upravo na gostovanju Rubinu, tada je domaći tim slavio rezultatom 2:0, i to je jedan od motiva da se ekipa spremi što bolje za proleće i da "napadne" pehar.

Prvo zimsko pojačanje Rubina od danas je i zvanično Mladen Simonović (19), mladi i talentovani fudbaler koji je protekle jeseni branio boje Jedinstva 1936 iz Kruševca. Simonović je u prvom delu sezone Srpske lige Istok četiri puta bio u protokolu, dok je tri puta bio u ulozi startera.

Simonović može pokriti više pozicija u defanzivnoj liniji tima, reč je o fudbaleru koji je prošao omladinsku školu Trajala iz Kruševca, dok je prve seniorske korake napravio protekle jeseni. Sada će u Rubinu imati priliku da se pokaže i dokaže, i verovatno će dobiti minute u kontinuitetu.

U Donjem Stupnju "stanuje" druga najbolja odbrana u ligi, sa samo 15 primeljnih golova na isto toliko utakmica. Dolazak mladog i talentovanog defanzivca iz trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji, će sigurno dodatno ojačati taj segment igre.

Prolećni deo prvenstva tim Rubina otvara pred svojim navijačima protiv Sloge iz Dašnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading