KORAK NAPRED U KARIJERI: Petković se "seli" u viši rang takmičenja!

Autor:

Sport

23.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće mladi vezista pred novim izazovom na proleće.

KORAK NAPRED U KARIJERI: Petković se "seli" u viši rang takmičenja!

Foto: Shutterstock

Očekuje se jako zanimljivo proleće u okviru Međuopštinske jablaničke lige, "gužva" u gornjem i donjem domu je velika, što garantuje zanimljive okršaje u drugom delu sezone.

Republika

Sastav OFK Brze zimsku pauzu provodi na deobi 11. pozicije sa 15 osvojenih bodova. Učinak od pet trijumfa i devet poraza, bez remija smestio je ekipu u donji deo tabele, i u moguću borbu za opstanak u ligi.

Ekipa Brze je 12 od 15 bodova osvojila pred svojim navijačima, sa gostovanja bodovni saldo je obogaćen "samo" jednim trijumfom (tri boda), i to je jedan od razloga nešto lošijeg plasmana. Za drugi deo sezone uprava je rešila da promeni određene stvari u igračkom kadru, i već je stigla potvrda jednog zimskog novajlije.

Mladi i talentovani ofanzivac, Predrag Petković (19) odlučio je da nakon samo šest meseci provedenih u redovima Jašunje promeni sredinu, i od proleća će navijači imati prilike da ga vide u opremi OFK Brze.

Republika

Foto: FK Jašunja

Petković pred novim izazovom

Petković može odgovoriti zadacima na više pozicija u veznom redu, i tokom jesenjeg dela prvenstva Gradske lige Leskovac bio je redovan na terenu. Prve fudbalske korake napravio je u redovima Goblena (Badince), sada će nakon šest meseci provedenih u Jašunji, zadužiti opremu OFK Brze, trećeg kluba u dosadašnjoj karijeri.

Drugi deo sezone sastav Brze otvara na gostovanju trenutnom fenjerašu na tabeli, Moravcu iz Guberevca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading