PROMENA TRENERA JE IMALA UTICAJA NA ODLUKU: Crno-beli dres menja za crveno-bele boje!

Autor:

Sport

23.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada ne ide sve po planu, ali uvek ima prostora za "popravni".

PROMENA TRENERA JE IMALA UTICAJA NA ODLUKU: Crno-beli dres menja za crveno-bele boje!

Foto: Privatna arhiva Tihomira Kračunjela

Transfer je dogovoren

Nešto malo više od jedne decenije crveno-beli tim iz Pavliša takmiči se u okviru PFL-a Pančeva, i možda je došlo vreme da se to promeni.

Republika

Crvena zvezda zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji sa osam bodova zaostatka za baraž pozicijom. Učinak od osam trijumfa, dva remija i pet poraza pozicionirao je tim u gornji deo tabele, glavni "krivac" za bolji plasman su svakako gostovanja, gde su zabeležena četiri od pet ligaških poraza.

Prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde je Tihomir Kračunjel (28) koji se nakon godinu i po dana provedenih u opremi BAK-a iz Bele Crkve, odlučio za promenu sredine. Reč je o fudbaleru koji se najbolje snalazi na poziciji polušpica, i koji stiže iz višeg ranga takmičenja.

Tihomir je za naš portal povodom transfera u Pavliš izjavio:

- Jesen koja je iza nas nije bila dobra za mene, došlo je do promene trenera u Beloj Crkvi, nisam sa novim šefom stručnog štaba pronašao zajednički jezik, i tu je došla ponude Crvene zvezde, koju sam prihvatio. U Zvezdi je trener moj jako dobar prijatelj, Srđan Radosavljev, koji iza sebe ima ogromno igračko iskustvo i od koga mogu dosta toga da naučim. Igrački kadar je kvalitetan, većinu igrača dobro poznajem i radujem se saradnji kako sa novim šefom, tako i sa saigračima. Zvezda i ja smo brzo našli zajednički jezik, jedva čekam početak priprema i nadam se ispunjenju klupskih ciljeva na proleće. 

Kračunjel je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Banat (Dupljaja), OFK Vršac, Vulturul, Sinđelić iz Beograda i BSK iz Borče. Njegovo veliko iskustvo, posebno iz viših rangova takmičenja će dosta značiti Crvenoj zvezdi u pohodu na sam vrh tabele.

Početak priprema zakazan je za četvrtak, 25. januar, a već se zna i raspored pripremnih utakmica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading