UPRAVA VEĆ IMA PLAN ZA PROLEĆE: Ozbiljan rad se vidi na postupcima ovog tipa!

Autor:

Sport

28.12.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pavlišu nema "zime".

UPRAVA VEĆ IMA PLAN ZA PROLEĆE: Ozbiljan rad se vidi na postupcima ovog tipa!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Malo više od jedne decenije u Pavlišu igra se fudbal u okviru PFL-a Pančevo, po rezultatima ove jeseni, možda se to i promeni za sledeću sezonu.

Republika

Crvena zvezda zimsku pauzu sa učinkom od osam trijumfa, dva remija i pet poraza provodi na četvrtoj poziciji na tabeli. Bodovni saldo na koti 26 dovoljan je za zaostatak od osam bodova u odnosu na baraž mesto, odnosno deset u odnosu na lidera. Igra tim iz Pavliša ove sezone zaista odličan fudbal, druga najbolja odbrana "stanuje" u njihovim redovima, dok su šesti napad prvenstva.

Najveći "problem" crveno-belima su ove polusezone bila gostovanja, gde su zabeležena četiri od pet poraza, od toga su tri upisana minimalnim rezultatom (1:0). Što se tiče mečeva u Pavlišu, Crvena zvezda je najbolji domaćin u ligi sa učinkom od šest trijumfa, jednog remija i isto toliko poraza pred svojim navijačima.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Ozbiljne pripreme za proleće

Da se uprava ozbiljno priprema za prolećni deo prvenstva, i da ima najviše moguće ciljeve pokazuje i nedavna objava na zvaničnom instagram profilu kluba. Po uzoru na klubove iz najjačih rangova takmičenja u našoj zemlji, termini pripremnih utakmica su već poznati.

Raspored zimskih pripremnih mečeva:

4. februar - BAK (Bela Crkva) - Crvena zvezda

11. februara - Sloga (Plandište) - Crvena zvezda

14. februar - Banatul Lokve - Crvena zvezda

17. februar - Jedinstvo (Vlajkovac) - Crvena zvezda

25. februar - Vulturul (Grebenac) - Crvena zvezda

Prolećni deo prvenstva tim iz Pavliša otvara trećeg marta kada će ekipa gostovati trenutno drugoplasiranoj Dolini iz Padine. Prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading