DA LI JE OVO NAJVEĆI NIŽELIGAŠKI TRANSFER U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Preko Subotice do Nemačkih travnatih terena!

Autor:

Sport

28.12.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak posle samo šest meseci.

DA LI JE OVO NAJVEĆI NIŽELIGAŠKI TRANSFER U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Preko Subotice do Nemačkih travnatih terena!

Foto: Privatna arhiva Daniela Čanadija

Vreme je za novi klub

Cilja se u Čoki novi plasman u viši rang, posle prošlogodišnje titule Potiske međuopštinske lige, ekipa se nalazi u gornjem delu tabele i u okviru PFL-a Subotica.

Republika

Zimsku pauzu Čoka provodi četvrtoj poziciji sa 29 osvojenih bodova, zaostatak za baraž pozicijom je šest bodova, dok je lider na udaljenosti od 10. Matematička šansa i dalje postoji, posebno što je u dosadašnjem toku prvenstva dokazano da je liga nikad izjednačenija i da svako svakoga može da dobije.

Što se tiče dosadašnjih aktivnosti po pitanju prelaznog roka, obelodanjen je jedan dolazak i jedan povratak igrača nakon povrede. Gojko Ćuk stigao je iz Tavankuta, dok se treninzima nakon povrede polako vraća Teodor Perišin

Daniel Čanadi (32) nakon šest meseci provedenih u Čoki nastavlja karijeru na drugoj adresi, ali ta adresa neće biti u našoj zemlji, već će obući dres ekipe "FC Raindorf" u Nemačkoj. Iskusni čuvar mreže odbranama protekle jeseni nekoliko puta bio je junak utakmica, i jedan od zaslužnijih za visok plasman njegove sada već bivše ekipe.

Čanadi je za naš portal povodom velikog transfera poručio:

- Drago mi je da sam branio boje Čoke, svi smo bili jedna velika porodica i želim im puno sreće u nastavku prvenstva, da ostvare svoje zacrtane ciljeve. Zahvalio bih se i treneru Ivicu Galaševu i predsedniku Rastku Eriću, kao i mojim mališanima sa kojima sam radio kao lični trener golmana. 

Daniel je u karijeri pored Čoke bio i "jedinica" Delija (Mokrin), Jedinstva (Srpski Krstur), Obilića (Novi Kneževac) i Potisja iz Kanjiže. Sada je došlo vreme da svoj golmanski zanat naplati van granica naše zemlje, gde je već bio kada je u Mađarskoj nastupao za Segedin i Kunbaju, sa kojom je stigao i do šampionske titule. U Nemačkoj je već bio, u redovima Fritlingena je proveo pola godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading