OZBILJNO TRENERSKO IME: Uprava kluba je "ubola džekpot" dogovorom sa novim šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

23.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustva mu ne manjka.

OZBILJNO TRENERSKO IME: Uprava kluba je "ubola džekpot" dogovorom sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Tim iz Belotinca može biti zadovoljan rezultatima nakon prvog dela sezone, za razliku od prošle takmičarske godine, sada će klub dosta mirnije ući u prolećni deo prvenstva.

Republika

Sastav Naših Krila "zimuje" na petom mestu na tabeli sa bodovnim saldom na koti 27. Učinak od osam trijumfa, tri remija i četiri poraza bio bi dosta bolji, da se pred odlazak na zimsku pauzu nije vezala serija od tri utakmica bez trijumfa (dva poraza i remi).

Početkom kalendarske godine iz kluba je stigla potvrda da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa trenerom Ivanom Golubovićem (48), koji je vodio tim iz Belotinca oktobra 2021. godine. 

Republika

Foto: FK Naša Krila 1936 Belotinac

Golubović je "bivši"

Prozivka igrača održana je proteklog vikenda, i pre iste uprava kluba je predstavila novog trenera. Dejan Krstić (49), popularni "Šmeker" predvodiće ekipu Naših Krila u nastavku sezone.

Krstić stiže iz Žitorađe, sa kojom je prošle sezone stigao do plasmana u Srpsku ligu Istok, pre toga sa velikim uspehom radio je sa omladincima Radničkog iz Niša, u seniroskom fudbalu bio je šef stručnog štaba kluba iz rodnog Medoševca, Car Konstantina i OFK Brzog Broda, sa kojim je takođe uspeo da se plasira u srpskoligaški karavan. 

Sastav iz Belotinca dobio je trenera koji je dobro upoznat sa radom u zonskom rangu takmičenja, čak je isti i u dva navrata "osvajao", i ima iskustva vođenja ekipa i u višem rangu takmičenja. Igrački kadar Naših Krila je tokom jesenjeg dela prvenstva pokazao da vredi, ali svakako se mogu očekivati određene promene, jer je zimski prelazni rok aktuelan već neko vreme.

BONUS VIDEO: 


 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading