NAKON PROZIVKE ODRŽAN JE I PRVI TRENING: Ekipu će u drugom delu sezone predvoditi novi šef stručnog štaba!

Autor:

Sport

23.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđene su i promene u igračkom kadru.

NAKON PROZIVKE ODRŽAN JE I PRVI TRENING: Ekipu će u drugom delu sezone predvoditi novi šef stručnog štaba!

Foto: FK Kolonija Jagodina

Tri godine u nizu sastav Kolonije iz Jagodine uspeo je da se izbori za plasman u viši rang, i trenutno se ekipa takmiči u okviru Pomoravske okružne lige.

Republika

Zimsku pauzu tim iz Jagodine provodi na deobi desete pozicije sa učinkom od sedam trijumfa, isto toliko poraza i tri remija. Bodovni saldo na koti 24 trenutno je dovoljan za sedam bodova prednosti u odnosu na mesto koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Proteklog vikenda održana je prozivka i prvi trening, i time su započete pripreme za nastavak sezone. To je ujedno bila prilika i za predstavljanje novog trenera, Rašu Pavlovića zamenio je Dane Anđelković.

Prve nedelje februara ekipu očekuje i prva prijateljska utakmica, plan priprema je takav da su svi rivali jako kvalitetni, što je bio i cilj, kako bi se videla prava snaga igračkog kadra. Nastavak sezone zakazan je za početak marta, pa će do tada trener Anđelković imati prilike da na šest pripremnih mečeva "brusi" formu svog tima.  

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Stadion Kolonije

Što se tiče aktuelnog zimskog prelaznog roka, opremu Kolonije zadužili su Nebojša Živaljević, Dušan Gajić, dok su iz mlađih kategorija stigli Luka Lukić i Nikola Stanković. Bilo je i odlazaka, Nikola Marković, Aleksandar Pavlović, Igor Dimitrijević, Goran Milčić i Bojan Savović nisu više članovi kluba.

Prvom treningu trener Anđelković imao je na raspolaganju 15 igrača, neki su bili opravdano odsutni i očekuje se da do kraja nedelje svi budu prisutni treninzima. 

BONUS VIDEO: 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading