POJAČANJA IZ ZONE I SRPSKE LIGE: Uprava kluba je furiozno počela zimsko prelazni rok!

Autor:

Sport

24.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljni igrači su zadužili opremu Taskovića!

POJAČANJA IZ ZONE I SRPSKE LIGE: Uprava kluba je furiozno počela zimsko prelazni rok!

Foto: FK Taskovići

U redovima Taskovića veća četiri vezane sezone igra se Nišavska okružna liga, i po rezultatima nakon prvog dela aktuelnog prvenstva, to se neće promeniti ni za sledeću godinu.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na deobi devete pozicije sa učinkom od sedam trijumfa, jednog remija i osam poraza. Jako loš početak sezone, i serija od pet utakmica bez osvojenih boda uticala je da bodovni saldo bude na broju 22. 

Uprava kluba krenula je sa jačanjem igračkog kadra, prvi novajlija u redovima Taskovića je Ilija Stojčević (18) koji je sezonu započeo u redovima Sinđelića iz Niša. Stojčević je protekle jeseni bio u kombinaciji za "bonus" igrača prvog tima, ali je ipak nastupao za omladinsku selekciju. Prošle sezone Ilija je već nosio dres tima iz okružne lige, i ovo će biti njegov povratak, pokriva pozicije levog i desnog krila, krasi ga odlična brzina i agilnost.

Drugi promovisani novajlija je Filip Živadinović, koji stiže iz Belotinca gde je branio boje Naših Krila 1936. Radi se o fudbaleru koji može odgovoriti zadacima na više pozicija uz levu aut liniju, i bolje se služi levom nogom. U mlađim kategorijama Živadinović je igrao u Prvoj ligi Slovenije, u dosadašnjoj karijeri u Srbiji je bio član Morave (Žitkovac), Zemljoradnika (Balajnac) i Novoselca. 

Prelazni rok čelni ljudi Taskovića otvorili su mladim i perspektivnim fudbalerom (Stojčević), ali i iskusnim igračem koji će u velikoj meri doprineti većoj sigurnosti i smirenosti na terenu (Živadinović).

U narednim danima se mogu očekivati nove informacije po pitanju pojačanja u redovima Taskovića, kojih će bez sumnje biti još.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading