DEMONSTRACIJA MOĆI: Duel imenjaka pripao je prvoligašu - ekipa sa "AdmiralBet Arene" brojala do 12!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je na ovom susretu bio više nego raspucan.

DEMONSTRACIJA MOĆI: Duel imenjaka pripao je prvoligašu - ekipa sa "AdmiralBet Arene" brojala do 12!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog nastavljaju pripreme za odlučujuće prolećne borbe u okviru Prve lige Srbije tokom kojih će imati najviše moguće ambicije.

 

Ekipa sa "AdmiralBet Arene" prvi deo šampionata okončala je na sedmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko remija i šest poraza i u ovom momoentu imaju četiri boda deficita u odnosu na Tekstilac iz Odžaka koji se nalazi na poziciji koja omogućava baraž dvomeč za popunu superligaškog karvana.

Sa druge strane ekipa Radničkog iz Šida jesen u okviru Vojvođanske lige Jug okončala je na 13. poziciji sa šest pobeda i devet remija i svakako će primarni cilj crveno-belih iz Šida biti opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

Foto: FK Radnički Šid

Razlika u klasi bila je evidentna - FK Radnički Šid

 

Tamo gde su sremskomitrovčani stali, kada je reč o pripremnom susretu protiv Jedinstva iz Stare Pazove (3:1), nastavili su i tokom duela protiv imenjaka iz Šida, s tim što su ovoga puta, može se reći bili nemilosrdni.

Prvoligaška ekipa je čak dvanaest puta treska mrežu gostiju, a čak devet fudbalera se upisivalo u listu strelaca. Novajlija iz ivanjičkog Javor-Matisa Džonskon Amuzu je postigao het-trik, dva gola je postigao Uroš Gajić, dok su po jednom mrežu gostiju tresli Aleksandar Đukanović, Stefan Mitrović, Stefan Stefanović, Čarapić, Nemanja Cvetković, Stanisavljević i Rašević.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Demonstracija moći

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Radnički (Šid) 12:0

Strelci: Amuzu (3), Gajić (2), Đukanović, Mitrović, Stefanović, Čarapić, N. Cvetković, Stanisavljević, Rašević

Stadion: Sportski centar FSS, Stara Pazova

Navedeni susret svakoako je bila za sremskomitrovačke fudbalere dobra prilika da se raspucaju, a svi na "AdmiralBet Areni" sa nestrpljenjem iščekuju 24. februar kada će gostovanjem na Ubu protiv Jedinstva krenuti u borbe za ostvarenje istorijskog klupskog cilja.

Sa druge strane, takmičenje u južnoj grupi vojvođanskog fudbala startuje prvog vikenda meseca marta, a ekipa Radničkog iz Šida u premijernom prolećnom susretu gostuje temerinskoj Slogi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading