NOVAK ĐOKOVIĆ NAPADA POPIRINA U DRUGOM KOLU: Evo GDE možete pratiti svetskog broja jedan!

Autor:

Sport

17.01.2024

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletu sledi još jedan izazov na Otvorenom prvenstvu Australije.

NOVAK ĐOKOVIĆ NAPADA POPIRINA U DRUGOM KOLU: Evo GDE možete pratiti svetskog broja jedan!

Foto: Tanjug/AP

Svetski broj jedan, Novak Đoković, igraće protiv Alekseja Popirina u drugom kolu Australijan opena danas, od 10.15 časova po našem vremenu. 

Srpski teniser namučio se dobro protiv hrvatskog igrača Dina Prižmića, i čak je poražen u drugom setu. Iako je postigao željeni cilj, ovaj duel bio je upozorenje Novaku da svaki duel ima veliki takmičarski značaj. 

Upravo taj mentalitet, koji Đokovića krasi čitavu karijeru, moraće da postoji u meču sa Popirinom. Iako je srpski teniser dobro poznat publici u Australiji, Popirin je domaći igrač i nesumnjivo je da će imati veliku podršku sa tribina. 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak i Popirin sastali su se do sada samo jednom, 2019. godine na turniru u Tokiju, naš najbolji igrač je odneo pobedu prilično lako rezultatom 2:0 u setovima. 

Ipak, to je bilo pre četiri godine, a od tada je Aleksej dogurao do visokog 43. mesta na ATP listi i svakako da više nije isti igrač kao ranije. 

Mladi Australijanac se ističe svojim kvalitetnim forhendom i najbolje se snalazi upravo na betonu, ali ne ide mu loše i na šljaci. Do sada je u karijeri uspeo da osvoji dve titule, u Umagu i u Singapuru, te mu je karijera tek u usponu. 

Svakako, ovo ne bi trebao da bude naporan zadatak za Novaka sudeći po odnosu snaga, i tome da je Đoković jedan od najboljih tenisera u istoriji sporta. 

Meč će se odigrati na "Rod Lejver" areni u Melburnu, a možete ga gledati na Eurosportu 1. Ukoliko niste u mogućnosti, imate priliku da se uključite i pratite dešavanja iz minuta u minut na našem portalu Republika.rs

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading