SKANDAL! Poslanica Zelene stranke uhvaćena u krađi torbe iz butika!

Autor:

Svet

16.01.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golriz Gahraman podnela ostavku zbog optužbi za krađu

SKANDAL! Poslanica Zelene stranke uhvaćena u krađi torbe iz butika!

Foto: printskrin


Poslanica parlamenta Novog Zelanda, Golriz Gahraman, šokirala je javnost podnošenjem ostavke nakon optužbi za krađu u prodavnicama, za koje je navela da su izazvane stresom. Članica Zelene stranke, Gahraman, navodno je tri puta krala iz dve prodavnice odeće, jedne u Oklandu i druge u Velingtonu. Snimci bezbednosnih kamera prikazuju kako uzima torbu iz butika u Oklandu, što je dovelo do njenog priznanja i ostavke.

Stres kao izgovor za kriminalno ponašanje

Gahraman je istakla da je stres zbog posla doveo do ponašanja koje je potpuno van njenog karaktera. Izvinila se zbog izneverenja mnogih ljudi i istakla da su njeni postupci ispod visokih standarda ponašanja koje javnost očekuje od izabranih predstavnika. Naglasila je da ne želi da se opravdava i da razume da njeni postupci nisu racionalni, ističući da je posle lekarske procene shvatila da joj nije dobro.

Životna priča i politička karijera

Golriz Gahraman je pobegla iz Irana kao dete sa porodicom koja je dobila politički azil na Novom Zelandu. Bivša pravnica UN za ljudska prava ušla je u istoriju 2017. kao prva izbeglica u vladi Novog Zelanda. Njena politička angažovanost privukla je pažnju javnosti, a nedavno je bila kritikovana zbog učešća u propalestinskim protestima i zbog kritičnog stava prema vojnim akcijama Izraela u ratu protiv Hamasa u Gazi.

Ukupno gledano, ostavka Golriz Gahraman je izazvala iznenađenje i pokrenula mnoga pitanja o odgovornosti javnih ličnosti i uticaju stresa na njihovo ponašanje.<ž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Beograd

18.01.2024 13:23

Kod nas nema ostavke.To ne postoji,jedino Ruzic je pokazao da je dorastao da bude funkcioner.