ALKARAZ PRIČAO O ĐOKOVIĆU, PA SE BLAGO OBRUKAO: Šta li bi rekli Novaku zbog OVOGA?

Autor:

Sport

22.01.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac je u četvrtfinalu prvog ovogodišnjeg Grend slema.

ALKARAZ PRIČAO O ĐOKOVIĆU, PA SE BLAGO OBRUKAO: Šta li bi rekli Novaku zbog OVOGA?

Foto: Printscreen/Twitter

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u osmini finala Australijan opena od drugog nosioca Karlosa Alkaraza.

Španac je slavio rezultatom 3:0 (6:4, 6:4, 6:0), posle jednog sata i 50 minuta igre.

Srbin je Špancu pružio dobar otpor u prva dva seta, u kojima je koban po njega bio po jedan loše odigran servis gem, dok je u trećem posustao i Alkaraz ga je počistio sa terena.

Alkaraz je nakon meča bio raspoložen za davanje intervjua.

- Sve je radilo za mene, u Majamiju je bilo gusto. Miša je išao do granica svaki poen, imao je teške mečeve pre ovoga, nije bio fizički sigurno na 100 odsto. Gurao sam priču na fizičku stranu, na trčanje, dobar meč za mene. Osećam se sve bolje i bolje, ovde na "Rod Lejveru" se osećam ugodno i navikao sam se. Ljudi u Melburnu su jako dragi, osećam se kao kod kuće i nadam se da ću nastaviti u ovom pravcu - rekao je Alkaraz.

 

 

Otkrio je i da ima ritual pre spavanja.

- Svaku noć pre spavanja jedem suši, imam omiljeni restoran, probam razne stvari. Suši je prava stvar - nastavio je Španac.

- Koga volim da gledam? Volim da gledam svaki meč, ali najviše volim Danila Medvedeva, Novaka Đokovića, Janika Sinera, sa tim momcima sam ovde i svaki put kada iskorače na teren daju svoj najbolji nivo tenisa. Ja volim da gledam lep tenis, posebno te najbolje igrače na svetu... A WTA? Pa... Gledam i WTA, takođe. Mislim... Kada mogu... Upalim TV, bilo da je ATP ili WTA, svakako volim da gledam - rekao je Alkaraz.

Nije bilo šanse da se seti imena neke koleginice, pa je pokušao da se "izvuče". Pitamo se šta bi se dogodilo da se nešto ovako desilo Novaku... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading