ANA IVANOVIĆ IZNENADILA: Evo ŠTA je rekla povodom FINALA Australijan opena!

Autor:

Sport

26.01.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna na koga tipuje.

ANA IVANOVIĆ IZNENADILA: Evo ŠTA je rekla povodom FINALA Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljena srpska teniserka, Ana Ivanović, već godinama nije na WTA turu, ali aktivno prati zbivanja, rezultate i mečeve, te je i sad odlučila da pruži fanovima uvid u svoje mišljenje o pobedniku prvog godišnjeg Grend slem turnira u ženskoj kategoriji. 

Nakon što je prethodno davala svoja mišljenja o pobednicama, sada je iskazala svoje viđenje o tome ko će biti osvajačica Australijan opena.

- Jedva čekam finale Australian opena ovog vikenda - za Ženg će biti ključno da dobro počne i zadrži živce, inače bi Sabalenka mogla biti previše jaka.

Ipak, moja pretpostavka za ovogodišnju pobednicu u ženskom singlu je Arina - napisala je Ivanovićeva.

Ivanovićeva je još ranije preko svog profila na društvenoj mreži "X" najavila kako će iz polufinalnog duela između Arine Sabalenke i Koko Gof, Beloruskinja izaći kao pobednica i tako dobiti osvetu za prošlogodišnje finale US opena. 

Kako u ženskoj kategoriji nema naših predstavnica trenutno na turniru, tako ni u muškoj kategoriji Srbiju nema više ko da predstavlja od jutros. Novak Đoković je doživeo poraz koji je srpskoj javnosti teško pao, pošto ga je Siner porazio sa 3:1 u setovima (6:1, 6:2, 6:7, 6:3) 

Potom je pokušao da sumira svoj ovogodišnji nastup u Australiji u celosti, kojim je bio vidno razočaran. 

- Da budemo iskren, čitav turnir nisam igrao blizu toga koliko mogu. Možda protiv Manarina, ali većinu nisam igrao onako kako igram normalno u Australiji. Da, iznenadilo me je, jer nisam znao da će biti toliko loše u dva seta. Nisam osećao sebe na ovom turniru, uvek očekujem od sebe najviše, ali nije bilo suđeno danas - izjavio je skrhani Nole. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading