DARA SNIMALA BUJNE GRUDI! Folkerka raspametila muškarce zbog OVE POZE i klipom zapalila društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je u svojoj arhivi pronašla snimak sa letovanja, te je nagovestila da joj je po svemu sudeći potreban odmor posle američke turneje.

DARA SNIMALA BUJNE GRUDI! Folkerka raspametila muškarce zbog OVE POZE i klipom zapalila društvene mreže! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara napravila je haos na društvenim mrežama nakon što je objavila snimak na kom se vidi kako snima bujno poprsje. Ovo je naročito prijalo pripadnicima jačeg pola, koji su folkerki slali poruke u kojima su navodili da treba više da se snima u provokativnih izdanjima, s obzirom na to da ima šta da pokaže.

Ona je u svojoj arhivi pronašla snimak sa letovanja, te je nagovestila da joj je po svemu sudeći potreban odmor posle američke turneje, na kojoj se, kako prenose mediji, dobro oparila. 

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

 

Inače Novosađanka je nedavno bila u žiži javnosti nakon što je njen sin Konstantin navodno divljao u automobilu.

Dara je istakla da automobil marke "mercedes" nije vozio njen petnaestogodišnji sin Kosta, već njegov osamnaestogodišnji drug. Naglasila je da je Kosta samo podelio snimak na svom profilu i pohvalio se maminim kolima.

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

 

Pevačica je izrazila negodovanje povodom reakcija javnosti, ističući da je snimak automobila odmah povezan sa Kostom, iako on nije bio za volanom.

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara za Informer.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading