MANIJAK PROGANJA POZNATU PEVAČICU: Uhapšen po treći put, MALTRETIRA sve oko nje!

Autor:

Zabava

26.01.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlo Svift trpi strašan teror!

MANIJAK PROGANJA POZNATU PEVAČICU: Uhapšen po treći put, MALTRETIRA sve oko nje!

Foto: Printscreen Tiktok

Tejlor Svift

Nakon serije incidenata koji su potresli popularnu pevačicu Tejlor Svift, njen progonitelj Dejvid Krou (33) ponovo je uhapšen zbog kršenja zabrane prilaska. Ovaj incident označava treće hapšenje Kroua u roku od svega pet dana, što je izazvalo zabrinutost u javnosti.

Krou je viđen kako se šunja oko pevačicinog stana u Njujorku čak 30 puta u poslednja dva meseca, a tužioci su istakli da je nekoliko puta pokušao da stupi u kontakt sa njom. Ovaj nesvakidašnji slučaj progonstva izazvao je veliko interesovanje medija i javnosti, a komšije su izneli svoja zapažanja o Krouovom neobičnom ponašanju ispred Sviftovog stana.

Policija je istakla da je Krou viđen kako "nepravilno ponaša" ispred Sviftovog stana od 20 miliona dolara, što je dodatno pojačalo zabrinutost za pevačicinu bezbednost. Komšije su opisale kako je Krou redovno boravio ispred zgrade, često pušeći i pokušavajući da stupi u kontakt sa ljudima kako bi došao do pevačice. Njegovo uporno i neprilagođeno ponašanje izazvalo je reakciju nekoliko podnosilaca pritužbi, koji su ukazali na Krouov emocionalni poremećaj.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift

Tejlor Svift nije strana progonstvu obožavalaca, budući da je njen dom postao popularno mesto okupljanja fanova koji često kampuju u nadi da će je videti. Ovaj slučaj nije jedini, jer je pevačica već imala iskustvo sa progoniteljem Mičelom Tebelom, koji je u maju 2023. godine uhapšen nakon što je posetio njen dom u Nešvilu. Tebel je čak uputio preteće poruke članovima njenog tima, ostavljajući zabrinjavajuću poruku njenom ocu u kojoj je tvrdio da je njena "srodna duša" i "jedini koji može da je zaštiti".


Ovi slučajevi progonstva i uznemiravanja istakli su ozbiljnost problema sa kojim se suočavaju javne ličnosti poput Tejlor Svift, istovremeno podsećajući na potrebu za efikasnijim merama zaštite od opsesivnih obožavalaca. Dok se javnost zabrinuto pita kako će se ovaj slučaj dalje razvijati, ostaje da pratimo dalje događaje i reakcije nadležnih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading